Nokia

E-bay donosi nostalgičnu ponudu Nokie 3100

Nokia 3100 mini feature mobitel sa zaslonom u boji, kalendarom i alarmom probudila je nostalgiju za vremenima kada nije bilo milijun aplikacija, ni zvukova od tisuću notifikacija na dan. U fanatstičnoj ponudi na E-bayu, za kupljena dva uređaja dobiva se popust od 5% na cijenu drugog uređaja.

Nokia 3100 je u današnjim tehnološkim terminima dumb phone bez ikakvih naprednih mogućnosti koje nude sadašnji pametni mobiteli. Ima mali 128*128 piksela LCD zaslon, klasičnu T9 tipkovnicu, podršku za 2G pozive i SMS te bateriju kapaciteta 1020 mAh, na kojoj će zasigurno izdržati danima.

Uređaj dolazi u paketu s punjačem. Kao legendarni mobilni aparat prije petnaestak godina odličan je poklon starijim osoba koje koriste tek klasično pozivanje ili pisanje tekstualnih poruka. Također može izvanredno poslužiti kao prvi mobilni aparat namijenjen djeci, u službi telefoniranja i slanja SMS-ova.

Ono što bi vam mogla pružiti, a današnji pametni telefoni ne mogu je mir i odmor.

Nokia 3100 vas zasigurno neće uznemiravati nebrojenim zvukovimasvake Instagram objave, WhatsApp poruke ili novog videa na nekom YouTube kanalu kojeg pratite. Budući da smo se navikli na ravne zaslone, poruke ćete pisati tek ako morate pa predstavlja odličan aparat namijenjen izolaciji od društvenih mreža i sličnog. Zasigurno da će po ovoj izuzetnoj cijeni biti zanimljiva i generacijama koje su odrasle uz nju te probuditi nostalgiju.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh