Nokia

Nokia 9 izgleda odlično, čekamo premijeru

Nokia 9 imati će radnu memoriju ne manju od 6 GB, dok će skladišnog prostora biti na raspolaganju 128 GB.

Unazad nekoliko dana pojavilo se isto tako nekoliko rendera nadolazeće Nokie 9. Najjači model tvrtke HMD trebao bi baciti rukavicu u lice svim pametnim telefonima koji se računaju u flagship kategoriju, pa su informacije o njemu sve traženije.

Nokia 9

Gizbot je prenio novu skicu s društvene mreže Baidu, na kojoj se vidi nova, plava boja ovog mobitela – ranije objavljeni render pokazivao je Nokiu 9 u zlatnoj boji. Ako je vjerovati ovome što se vidi, može nas radovati dizajn mobitela koji je vrlo aktualan i u skladu s trendovima kojeg diktiraju glavni igrači na tržištu – Nokia to, nažalost, već odavno nije. Kao što možete vidjeti, ekran je zakrivljen na rubovima poput Samsungovih perjanica, a straga se nalazi dvostruka kamera.

Što se tiče hardvera, ne očekuje se ništa manje od od Snapdragona 835; najjači Qualcommov čipset nalazi se u svakom flagshipu koji imalo drži do sebe. Radna memorija neće biti manja od 6 GB, dok će skladišnog prostora biti na raspolaganju 128 GB. Nagađa se kako će se u njemu naći i skener očne šarenice, dok se certifikat IP68 (otpornost na vodu i prašinu) već nalazi u većini ciljane mu konkurencije; lako je moguće da će ga imati i Nokia 9. Još nema službenih informacija o datumu predstavljanja ovog mobitela.

Nokia 9

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh