Nokia

NOKIA otkriva C seriju mobilnih uređaja s modelom C5

Kao potvrdu na glasine koje su se pojavile par posljednjih dana, Nokia je u javnost pustila vijest da u proizvodnju pušta novu seriju mobilnih uređaja, C-seriju. Ispucavanje, i Nokia C5 upravo je lansirana. Nokia C5 još je jedan pametni telefon posebno prilagođen društvenim mrežama i razmijeni multimedije. Omogućava izravan pristup omiljenim kontaktima, dok se njihov Facebook status prikazuje na početnom ekranu.

Nokia C5 također podržava MySpace, razne alate za brzo dopisivanje i pristup e-mailu putem Ovi Mail usluge. Međutim, i ostali e-mail davatelji usluga su podržani na ovom mobilnom telefonu.

Nokia C5 posjeduje 3.2 megapikselnu kameru, memorijsku karticu od 2GB, pomoćnu navigaciju, uslugu objave trenutnog položaja, pristup web-u i kupovni raznih aplikacija putem Nokia Ovi Store usluge.

Ovaj mobilni uređaj radi na operativnom sustavu S60, trećem izdanju mobilnog operativnog sustava Symbian i također se može pohvaliti jasnim 2.2-inčnim ekranom. Također ima ugrađen stereo FM radio prijamnik, 3.5mm AV priključak, i stereo IHF zvučnik.

Pametno dizajnirana, Nokia C5 ima dimenzije 112 x 46 x 12,3mm. Omogućava 12 sati rada u razgovoru i 26 dana rada u stanju pripravnosti.

Nokia C5 je najavljena za drugi kvartal ove godine i bit će dostupna u bijeloj i toplosivoj boji. Predviđena cijena ovog mobilnog uređaja je 135 Eura.

Izvor: cellphonenews.com


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh