Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nokia

Nove aplikacije za teretanu na vašoj Nokiji

Za sve one koji redovito posjećuju teretane i fitness centre evo nekoliko Nokia aplikacija koje bi vam mogle pomoći u vašem treningu. Većina preporučenih programa je besplatna, a onaj jedan koji se plaća košta samo jedan dolar.

Ne zaboravite da je ova lista samo naša sugestija, te da veći izbor možete pronaći u Nokia Ovi trgovini.

Aplikacija PushUps:

Idealno za sve one koji imaju problema sa brojanjem sklekova. Ponekad umjesto da se koncentriramo na vježbanje koncentriramo se na brojanje ponavljanja. Ova aplikacija će omogućiti vašoj Nokiji da vam broji sklekove i osigura da ih radite ispravno.

Pokrenite aplikacija i postavite Nokia uređaj ispod glave. Svaki puta kad se približite uređaju odbrojat će jedan sklek. Na kraju treninga možete vidjeti broj sklekova i pratiti svoj napredak kroz jednostavne grafove.
Aplikacije PushUps je besplatna a možete je skinuti ovdje.

Aplikacija Interval Timer:

Većinu vježbi u teretani izvodite ponavljanjem uz određeni interval odmora između svakog seta. Kao što i samo ime kaže ova aplikacija mjeri setove kao i intervale između setova serijom različitih telefonskih tonova koji će vam upozoriti kada da započnete s vježbom, odmorite se i završite. Jednostavno ali učinkovito, kao da imate vlastitog trenera sa sobom. Inače ovu aplikaciju možete koristiti za bilo što gdje koristite vremenske intervale.
Aplikacija Interval Timer je također besplatna a možete je skinuti ovdje.

Aplikacija Gym Workout Tracker:

Radi se aplikaciji za praćenje treninga i napretka u različitim vježbama. Aplikacija pomoću ugrađenog kalendara automatski generira detaljne grafove koji prate vaša postignuća u vožnji bicikla, trbušnjacima, dizanju utega i slično. Na taj način možete bolje mjeriti napredak i ostvarivanje zadanih ciljeva u treningu.
Aplikacija Gym Workout Tracker košta 1$ i možete je skinuti ovdje.

Aplikacija MeCanto:

Radi se o aplikaciji koja vam omogućava da glazbene playliste pohranite na Internetu (mecanto.com) i zatim ih slušate preko mobitela. Poveznicu sa teretanom čini to što je teretana jedno od mjesta gdje ćete sigurno poželjeti poslušati nešto dok vježbate. Za korištenje ove aplikacije morate imati omogućen pristup Internetu.
MeCanto aplikacija je besplatna u obliku demo verzije sa trajanjem od 3 mjeseca a možete je skinuti ovdje.

Aplikacija Body Massager:

Mišići su vam zgrčeni nakon vježbanja? Bole vas leđa ili vrat? Ova aplikacija pretvara vašu Nokiju u osobni masažer tako što vas masira pomoću vibracije uređaja. Aplikacija uključuje 37 različitih tipova masaže kao i opciju kreiranja vlastitog programa masaže.
Body Massager aplikacija je besplatna i može se skinuti ovdje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje