Geekmaxi
Nomu

Nomu dijeli telefone za Crni petak

Crni je petak i Nomu se pridružuje ponudi; vodootporni telefoni o kojima smo već pisali – čak štoviše, jednog smo imali i na recenziji – dolaze s odličnim popustima, a ako ste sretne ruke, možda ga uhvatite besplatno.

>> Posjetite promotivnu stranicu i osvojite telefon

Ponuda je počela danas i traje do kraja mjeseca, a kupiti možete sva tri njihova telefona: S10, S20 i S30. Svaki od njih jeftiniji je za onaj broj koji im se krije u imenu, dakle za 10, 20 ili 30 dolara, ali to je tek početak.

nomu-blackfriday

Ukoliko kupite neki od navedenih telefona, ulazite u nagradnu igru u kojoj će vam se, ako pobijedite dakako, u potpunosti vratiti uplaćeni iznos. Drugim riječima, dobit ćete kupljeni telefon besplatno. Također će se dijeliti i Xiaomi Wristband 2, što je svojevrsna utješna nagrada ako vas ne izvuku kao dobitnika u prvom krugu.

Jedan se pak Nomu S20 dijeli onima koji na Facebooku podijele promotivnu stranicu i ostave komentar ispod videa.

Video ćete naći na spomenutoj stranici, koju trebate posjetiti za više informacija i sudjelovanje na nagradnoj igri. Snimka koja je ovdje priložena govori o spomenutoj otpornosti ovih telefona, a konkretno se radi o S30 koji se našao usred vatrene stihije.

>> Posjetite promotivnu stranicu i osvojite telefon

Sretno!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh