Akcije

Informacije o POPTEL P10 sa Helio P23 i akcija na P9000!

Posljednji tjedan bio je sve o novim pametnim telefonima, uključujući Galaxy Note 9, Galaxy S10, Xiaomi Mix Max 3, itd… Iza kulisa – druge marke spremaju se za svoje vrijeme na pozornici, kao i Poptel. Predstavljamo njihov novi P10, koji je najtvrđi telefon na novom tržištu, i odgovor slavnom i robusnom Galaxy Xcover 4.

Krajem lipnja, Poptel je objavio svoj prvi pristupačan smartphone za ekstremne uvjete s masivnom 9000mAh baterijom – P9000 max. Prava zvijer od telefona koja ima 3 puta veću bateriju od Samsung Galaxy S9-ke. Drugačiji od ovog, novi P10 će biti najtanji i vrlo elegantan ali opet tvrdo građen telefon za širu demografiju.

Poptel P10 je robusni pametni telefon sa MediaTek Helio P23 (MT6763) Octa-core 2GHz chipsetom i 16nm i Mail-G71 grafičkim procesorom. Tu je i HD zaslon s omjerom 18: 9 i Android 8.1 Oreo operativnim sustavom. Također je opremljen s 4GB RAM-a, NFC-om i senzorom otiska prsta za dodatnu sigurnost.

Nažalost, ne znamo puno više o njemu osim gore navedenih informacija. Sigurno je da će biti IP68 certificiran i građen po standardima vojne kvalitete. Nažalost, isto nemamo informaciju o datumu objavljivanja ali možda saznamo uskoro od Poptela.

Na kraju, P9000 Max već je dostupan za slanje od početka srpnja. Kako bi proslavili prekrasne ljetne dane, svi mogu dobiti 16% popusta plus paket besplatnih darova u ovlaštenom dućanu na stranici AliExpressAkcija završava 22. srpnja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh