Novosti

5 sasvim soldinih mobitela jeftinijih od $100!

Svakodnevno donosimo vijesti iz svijeta mobilne telefonije, pišući o različitim telefonima koji nas često zapanje svojim karakteristikama. U sjeni takvih flagshipa ostaju jeftini mobiteli, koji zapravo ispunjavaju potrebe većine korisnika takvih gadgeta. Čak i u tako uskom segmentu do 100 američkih dolara nađe se sasvim zadovoljavajućih aparata, koji će više nego služiti svojim vlasnicima.

Hafury Umax, recimo. Košta 85,38 dolara i ima veliki zaslon s čak 6 inča. Čipset MTK6580 ima četiri jezgre na 1,3 GHz te 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Dodatni plus je baterija kapaciteta od čak 4.500 mAh, ima i Android 7, a kamere su mu s 13 MP (zadnja) i 5 MP prednja. Eto ga na ovoj poveznici.

Nešto manju dijagonalu (5,2 inča) ima AllCall Atom. Zato ima bolji čipset (MTK6737) i jednaku količinu memorije (2+16 GB). Zadnja kamera je dvostruka, sa senzorima od 8 i 2 MP. Od nje ne očekujte čuda, kao ni zapravo niti od jednog telefona s ove liste. Poslužit će za neobavezno fotografiranje i to bi otprilike bilo to. Pogledajte detaljnije o ovom telefonu na ovoj poveznici, gdje u pretprodaji košta 79,99 dolara.

Leagoo M9 donosi sličan hardver kao i prvi telefon s liste, dakle MTK6580A s 2 GB radne i 16 GB memorije za pohranu podataka. Njegov zaslon dijagonale 5,5 inča zaštićen je s Gorilla Glass 3, što je više nego dobrodošla sitnica. cijena mu je 80,92 dolara i ako vas zanima nešto više o njemu, saznat ćete na ovom linku.

Vernee Thor E već je ozbiljnija kupnja, mada košta tek 98,99 dolara. Ima veliku bateriju od 5.020 mAh s podrškom za brzo punjenje te više radne memorije nego prethodno navedeni telefoni (3 GB). Čipset je MTK6753, a kamera na njegovim leđima ima senzor s 8 MP, što se interpolacijom podiže do 13 MP. Kućište mu je metalno, čime je još malo elegantniji nego ostatak nabrojanih. Više detalja saznajte ovdje.

Oukitel K5 ima memoriju kao gotovo svi telefoni iz članka (2+16 GB), dok mu je čipset MTK6737T. Dijagonala ekrana je 5,7 inča i s modernim odnosom stranica 18:9. S obje strane je zaobljen i lijepo će ležati u ruci. Baterija je s 4.000 mAh vrlo izdašna i jamči lijepu autonomiju. S cijenom od 99,99 dolara najskuplji je na popisu, što možete provjeriti na ovoj poveznici.

Napominjem kako svi nabrojani smartfoni imaju Android 7, kao i da su podložni naplati PDV-a u iznosu od 25%.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh