Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

7 besplatnih Android aplikacija koje će poboljšati vašu produktivnost

10 besplatnih Android aplikacija koje će poboljšati vašu produktivnost
10 besplatnih Android aplikacija koje će poboljšati vašu produktivnost
10 besplatnih Android aplikacija koje će poboljšati vašu produktivnost

Imate puno instaliranih aplikacija? Za pretpostaviti je da najviše volite i koristite one koje ste prve instalirali. Stare navike teško umiru. Ipak, u nastavku imate priliku upoznati se s 10 odličnih aplikacija koje će poboljšati vašu produktivnost.

1. Pocket

Pocket

Pocket

Jeste li ikada naišli na članak, video, recept ili nešto četvrto što ste htjeli brzo spremiti kako bi tom resursu mogli kasnije pristupiti? Mi svakako jesmo.

Upravo tome služi Pocket. Kada ga instalirate i stvorite svoj račun u vaš će se web preglednik dodati bookmarklet pomoću kojega možete sinkronizirati sve vaše članke, web stranice i sl. kojima onda možete pristupiti putem bilo koje platforme. Sve to znači da više nećete morati pamtiti što ste i gdje pročitali tj. vidjeli.

2. Any.Do

Any.Do

Any.Do

Any.Do je lijepa i jednostavna to-do aplikacija. Radi upravo i samo ono čemu je namijenjena. Ona vam je poput papira i olovke. Ništa više i ništa manje od toga. Možete si napraviti i podsjetnik za neku od aktivnosti.

3. Buffer

Buffer

Buffer

Buffer za Android omogućuje vam određivanje vremena kada će se objaviti vaši statusi na Twitteru. Imate mogućnost odrediti kojim će se intervalima objavljivati vaši statusi. Na taj način možete sve zanimljive linkove podijeliti s vašim sljedbenicima bez da ih u bilo kojem trenutku zatrpate s previše informacija.

4. Astro File Manager

Astro File Manager

Android nema reprezentativan alat za upravljanje datotekama. Astro File Manager će vam bez sumnje dati ono najbolje od sebe što i treba biti slučaj s obzirom da ima oko 30MB. Nudi vam da na jednostavan način pristupite svojim fotografijama, videu, glazbi i dr. To je na neki način Windows Explorer vašeg Android mobilnog uređaja.

5. Evernote

Evernote

Evernote

Od svih ovdje navedenih aplikacija Evernote vam može biti jedina poznata aplikacija. Ipak, uvrštena je za slučaj da postoji još koja osoba da nije čula za ovu odličnu aplikaciju. Omogućuje vam uzimanje slikovnih i audio bilješki. U svakom slučaju odlična aplikacija.

6. Shopping List

Shopping List

Naziv ove aplikacije govori sve što je potrebno da o njoj znate. Ovo je samo jedna od mnogih takvih aplikacija. I Evernote vam može poslužiti ovoj svrsi, ali Shopping List je zbog svoje specifične namjene ipak bolje rješenje. Svakako isprobajte.

7. Dropbox

Dropbox

Dropbox

Što reći za Dropbox a da to već ne znate? Dropbox vam omogućuje centralizaciju i sinkronizaciju svih vaših podataka (slike, video, glazba, dokumenti,…) u oblaku.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje