Novosti

7 samuraja: uređaji koji već sad imaju Snapdragon 821

Tek što je Qualcomm predstavio čipset Snapdragon 821, već se stvorio kilometarski red zainteresiranih proizvođača, koji su se trgali ne bi li baš oni dobili prve isporuke ove zvijeri.

Ukoliko vas zanima i malo ste dubljeg džepa, evo probranog društva koje se temelji na novoj Qualcommovoj uzdanici.

Xiaomi Mi5S

Početkom ove godine izdan je Mi5, upečatljiv i uspješan telefon iz Xiaomijevih pogona. Sad je stiglo osvježenje u vidu Mi5S, koje se prvenstveno očituje u novom čipsetu.

Tu su i novi MIUI 8, 3 GB RAM-a, 64 GB ROM-a, 5,15-inčni ekran i još nekoliko poboljšanja u odnosu na original, a vaš će biti za 329,99 dolara.

mi5s

Xiaomi Mi5S Plus

I opet isti proizvođač s telefonom gotovo ista imena, no ovo Plus u imenu sugerira još nekoliko dodataka. Od njih ćete odmah primijetiti ekran, koji je dijagonale 5,7 inča. RAM i ROM su udvostručeni pa ih ima 6, odnosno 128 GB, stražnja kamera je dualna s 13 megapiksela, a valja istaknuti i NFC.

Xiaomi Mi5 Plus možete kupiti za 439,99 dolara.

Smartisan M1

Prilično popularan proizvođač na domicilnom tržištu (Kina, treba li uopće spominjati), u svijetu je gotovo nepoznat.

M1 perjanica je njegove ponude, a odlikuju ga dijagonala od 5,15 inča, 4 GB radne memorije, 32 GB interne te kamera razlučivosti od čak 23 megapiksela. I sve će to sletjeti u vaš džep za 561,42 dolara.

mi-note-2

Xiaomi Mi Mix

I opet mi o njemu. Razlika u odnosu na prethodnike je u tome što je Mix konceptualni telefon, kojeg će tek mali broj biti ponuđen na prodaju.

Odlikuje ga dijagonala ekrana od čak 6,4 inča, 6 GB radne memorije, NFC i kamera od 16 megapiksela. Ukoliko želite kupiti ovaj raritet, platit ćete ga 658,99 dolara. Napomenuli bismo kako postoji i verzija Ultimate za 748,99 dolara, no i prva cifra je da ti pamet stane, pa nećemo o ovom drugom.

xiaomi-mi-mix

LeEco Le Pro 3

Mada vanjštinom poprilično liči ostalim proizvodima ove kompanije, unutrašnjost donosi krupnu razliku u odnosu na prethodnike.

5,5-inčni ekran, baterija kapaciteta 4070 mAh i kamera razlučivosti 16 megapiksela nude se za 442,04 dolara.

Xiaomi Mi Note 2

Izgleda da je Xiaomi kupio kamion Snapdragona 821, jer ga eto u još jednom njegovom proizvodu.

Osim navedenog čipseta, tu su i 5,5-inčni ekran, 4 GB RAM-a, 64 GB ROM-a te kamera razlučivosti 23 megapiksela.

Ime i kvaliteta skupo se plaćaju, pa ćete tako za Xiaomi Mi Note 2 morati izbrojati 517,99 dolara.

mi-note-2

One Plus 3T

Evo jednog koji je stigao na tržište prije samo nekoliko dana. Snažna hardverska osnovica ne razlikuje se pretjerano od gore navedenih telefona i izbor se zapravo svodi tek na estetske preferencije.

Ovdje imamo posla s 6 GB radne memorije, 5,5-inčnom telefonu i kameru od 23 megapiksela. Cijena još nije objavljena, no ne sumnjamo da će vas izbiti iz cipela.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh