Novosti

Akcija: Gearbest povoljnije prodaje najtraženije telefone

Naišli smo na novu akciju na Gearbestu, kojom žele ići niz dlaku kupcima: nude, naime, one telefone i ine pametne gadgete koji su se najbolje prodavali tijekom ove godine. Uobičajeno se roba prodaje razvrstana u kategorije, no ovdje je pristup nešto drugačiji i temelji se na rangiranju po rezultatima.

>> Pogledaj ovu akcijsku ponudu na Gearbestu <<

Prvi među njima je Xiaomi Mi 5, prošlogodišnji flagship ove kompanije. I dalje brutalan, donosi Snapdragon 820 popraćen s 3 GB radne memorije te 64 GB interne, na kojoj će vas dočekati Android 6.0. Primarna kamera ima izvrsni Sonyjev senzor IMX298 sa 16 MP, a trenutna cijena ovog izvrsnog uređaja je 223,99 dolara.

Nešto niže – na sedmom mjestu – nalazi se telefon koji je još u statusu flash ponude, dakle riječ je o potpuno novom uređaju. Elephone P8 Mini vrlo je privlačan uređaj koji se odlikuje jako dobrom hardverskom osnovicom, što je popraćeno pristupačnom cijenom od 139,99 dolara. Dvije stražnje kamere (senzori od 13 odnosno 2 megapiksela) dat će onaj fancy bokeh efekt, dok je selfie senzor s čak 16 megapiksela i vlastitom rasvjetom. Ne zaboravimo ni izdašnih 4 GB radne i 64 GB interne memorije.

Skrenuli bismo pozornost i na jedan 4G tablet: Voyo Q101 je dijagonale 10,1 inča pri rezoluciji od 1.920×1.200 piksela. Pokreće ga osmojezgreni Mediatek MTK6753, poznanik iz pametnih telefona. Memorija je zastupljena s 2 GB radne i 32 GB interne memorije, dok je operativni sustav Android 6.0. Ovaj vrlo zanimljiv uređaj košta 99,99 dolara i prilično je kompetitivan za taj novac.

>> Pogledaj ovu akcijsku ponudu na Gearbestu <<

Pri kraju stranice zateći ćete proizvode poslagane po najprodavanijim brandovima, a ondje zaista ima svačega. Akcija traje ograničeno vrijeme ili pak do isteka zaliha (neki su gadgeti već rasprodani). Skrećemo pozornost kako sva roba dolazi iz Kine, pa je podložna naplati PDV-a i carinjenju.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh