Geekmaxi
Novosti

AnTuTu objavio listu najmoćnijih strojeva, pogledajte koji je na vrhu!

Kraj 2018. godine donio je pravi mali baraž pametnih telefona, gdje su proizvođači izvlačili odlične uređaje zamamnih specifikacija. Baš zato je zanimljivo pogledati kako svi oni stoje po pitanju performansi, a poznati AnTuTu benchmark nam je uslišio želje i objavio listu strojeva koji su postigli najviše bodova na njihovom testu. Među svim zvijerima koje ponosno ističu svoje performanse, pomalo je neobično vidjeti onoga koji je zasjeo na prvo mjesto. Evo cjelokupne liste u nastavku.

Kao što vidite, Nubia Red Magic Mars zgazila je sve i postigla suludo visokih 320.464 bodova. Riječ je o gaming smartfonu u kojeg je upakovan najbolji dostupni hardver – Snapdragon 845, 10 GB RAM-a (postoje verzije i sa 6 i 8 GB) i sva sila softverskih prilagodbi kako bi se što više izvuklo iz konfiguracije prilikom igranja. Kombinirano vodeno i zračno hlađenje dodatno boosta ionako snažan stroj, a za još bolji doživljaj mogu se kupiti kontroleri, koji se spajaju na krajeve uređaja. Strašno.

Iza njega se poredala cijela karavana koja na sebi nosi oznaku Huawei: Mate 20, Honor V20, Mate 20 X, Mate 20 Pro te Honor Magic 2, svi odreda pogonjeni vrhunskim čipsetom Kirin 980. Ovaj podatak sasvim lijepo ilustrira kakav je Kirin 980 i kako Huawei kvalitetno optimizira svoj softver, kad tek gejmerski superstroj može nadmašiti falangu njegovih flagshipa. To također puno govori i o Snapdragonu 845, koji je star godinu dana, jer će izravni konkurent novome Kirinu 980 biti tek nadolazeći Snapdragon 855.

Nubia Red Magic Mars

Sedmi je Xiaomi Black Shark Helo, osmo mjesto drži OnePlus 6T, a deveti je opet Xiaomi s originalnim modelom Black Shark. Krug zatvara opet Nubia i to Nubia X, fantastični stroj s dva ekrana. Nubia je, inače, podbrand kompanije ZTE, koja se iz nekog razloga pritajila, mada je imala nekoliko odličnih smartfona pred koju godinu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh