Novosti

Boj titana: epska ponuda smartfona na Gearbestu

Zanima li vas kako izgleda paleta najboljih i najpovoljnijih uređaja, ne morate tražiti dalje od Gearbestove trenutne ponude. Gearbest je okupio isplative i kvalitetne uređaje i poredao ih u nekoliko kategorija, što znači da u izlogu možete birati između smartfona bez rubova, odnosno s “beskrajnim zaslonom”, a sljedeća kategorija su robusni ili otporni pametni telefoni. Treća i četvrta kategorija definirane su brendovima, odnosno u trećoj ćete naći najprodavanije brendove i njihove proizvode, dok četvrta kategorija uokviruje najpopularnije brendove, odnosno one koji se tek uspinju stazom do zvijezda i putem privlače pozornost i novčanike kupaca. Ponuda je ograničena, a koliko je kojih uređaja ostalo govori i o popularnosti ovih izbora.

>> Pogledaj epsku ponudu smartfona na Gearbestu

U ponudi smartfona s velikim i 2,5D zakrivljenim zaslonom izdvojit ćemo Vkworld Mix Plus, smartfon čije kućište dolazi u staklu i s prednje (ekran, jelte) i sa stražnje strane, što bi se nekima moglo posebno svidjeti jer se ističe u širokoj ponudi smartfona koji uglavnom imaju otkrivenu metalnu ili plastičnu (puno rjeđe) stražnju ploču. Staklo je zanimljiv odabir, i inovativna intervencija u dizajn. Vkworld Mix Plus dolazi s 5-inčnim HDR zaslonom, stražnjom kamerom s rezolucijom 8MP (interpolacijom do 13MP) i prednjom s 5MP (interpolacijom do 8MP). Senzore kamere potpisuje Sony, a sveukupni dojam ovog smartfona leži u prikazima – stakleni dizajn, HDR zaslon s kvalitetnim prikazom slike i boja. Pod pokrovima ruje štedljivi MT6737 s maksimalnim radnim taktom do 1,3GHz, kojemu u radu pomaže 3GB radne memorije, a pridruženo je 32GB ROM-a. Vkworld Mix Plus u ovoj ponudi Gearbesta ima cijenu 129,99 dolara za crnu ili ljubičasto-plavu inačicu.

Iz kategorije otpornih smartfona u našim očima ističe se Ulefone Armor 2, oklopljeni zmaj čija kretanja pratimo već neko vrijeme. Pod pokrovom od termoplastike i metala s gumenom zaštitom kriju se brojna obećanja – Helio P25, 6GB RAM-a i 64GB ROM-a, moćni kapacitet baterije 4.700mAh. Definitivno ga vrijedi uzeti u obzir, a ovdje na Gearbestu cijena mu je 259,99 dolara.

Među najprodavanijim brendovima je i Xiaomi, koji se nakon pada u 2016. godini, ove godine uzdignuo jači i bolji nad konkurencijom i peti je najveći brend smartfona na svijetu. Ipak, čini se da Mi 6 na ovoj akciji kotira po nešto višoj cijeni nego drugdje, a Redmi 4 dolazi u malo slabijoj konfiguraciji nego ona inačica koju smo imali na recenziji.

U najpopularnije brendove smartfona upali su Vernee, Ulefone, Oukitel, Elephone i Blackview, pogledajte i njihovu ponudu. Vernee je već siguran sa svojim uređajima zvučnih imena Mars i Thor, i oba na Gearbestu prolaze vrlo dobro. Oukitel je ponudio i prvi model iz serije Armora po cijeni od 177,47 dolara.

>> Pogledaj epsku ponudu smartfona na Gearbestu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh