Novosti

Božić na Tomtopu: zgrabi mobitele u pola cijene!

Netko se raspištoljio: Tomtop je složio posebnu blagdansku ponudu pametnih telefona, koje nudi po drastično nižim cijenama od redovne.

Ugurali su se tu proizvođači koje dobro znamo, kako iz redova napisanih na ovoj stranici, a tako i iz vlastitog džepa, jer će mnogi među čitateljima baciti oko na svoj telefon kad pročitaju tko je u igri: Doogee, Homtom, Ulefone, Oukitel i još njih nekoliko.

Kao što ćete vidjeti, količine su vrlo ograničene, kao i vremensko trajanje akcije. Oni na ekstremnom sniženju (gotovo do 70%) ekstremno su mršavi ponudom, ali uz malo sreće i upornosti, željeni telefon bi mogao biti vaš. Idemo vidjeti o čemu se radi!

Ekstremna sniženja

Svakoga dana u 10 sati prijepodne super-povoljno će se prodavati pet komada određenog modela; danas se, recimo, tako nudilo pet Doogee T5S, što smo nažalost propustili. To se da ispraviti već sutra, kad će u ponudi biti Vernee Thor (baci oko na našu recenziju). Redovna mu je cijena 158,99 dolara, dok ćete ga sutra moći kupiti za samo 52,99 dolara.

tomtop1

U danima koji slijede, a zaključno s 25.12., za vrlo povoljnu cijenu moći ćete kupiti Homtom HT20 (47,99 umjesto 132,99 dolara), Ulefone U007 (32,99 umjesto 68,78 dolara), Oukitel U15 (55,99 umjesto 145,99 dolara) te Oukitel K6000 (72,99 umjesto 249,99 dolara).

Proizvođači na akciji

Osim gore navedene ponude, gdje će vam osim nešto novca trebati i puno sreće, u ponudi su popularni modeli određenih proizvođača. Tako možete za cca. 30% nižu cijenu kupiti Oukitelove modele (U20 Plus, U15S, U15 Pro i U7 Plus), a po slično niskim cijenama tu su još Blackview, Ulefone, Bluboo, Homtom, Doogee i Leagoo.

tomtop-ulefone

U ponudi su neki od modela o kojima smo pisali pod zadnje: Oukitel U20 Plus, recimo. Riječ je o telefonu koji ima dvije stražnje kamere, koje zajednički snimaju željeni predmet, što za rezultat daje fotografiju sličnu onoj kakvu bi snimio profesionalni DSLR fotoaparat. Redovna cijena mu je 129,99 dolara, no sad se nudi za 99,99 dolara.

doogee-tomtop

Jednaki sustav dvije stražnje kamere ima i Bluboo Dual, čija je originalna cijena 149,99 dolara. Uz ondje priloženi kupon (BLEDGE14) cijena se spušta na 129,99 dolara, a po istom principu kupona ponuđen je i Bluboo Edge.

>> Pogledaj božićnu ponudu telefona na Tomtopu <<

Naći ćete ondje još vrlo primamljivih pametnih telefona, a mi bismo vam skrenuli pozornost na dva o kojima smo relativno nedavno pisali. To su Doogee Y6 Max te Leagoo Venture 1, vrlo upečatljivi i poželjni uređaji kojima ćete zasigurno isticati u društvu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh