Novosti

Brat Pabla Escobara predstavio vlastiti “neraskidivi” sklopivi mobitel

Foto: Youtube Screenshot

Ne moramo naglašavati tko je bio Pablo Escobar i zašto je nosio titulu zloglasnog kralja droge. No, jeste li znali da Pablo ima nešto manje poznatog brata?

Roberto Escobar (71), brat zloglasnog kralja droge, dao je svoj danak na unosnom tržištu pametnih telefona, predstavljajući zlatni sklopivi mobitel za koji tvrdi da je neprobojan.

Escobar, koji je bio računovođa i suosnivač Medellin kartela za krijumčarenje kokaina, predstavio je “Escobar Fold 1” koji bi trebao koštati oko 349 dolara, a sadržavat će pozadine sa slikama Pabla Escobara.

Foto: Sky News

Escobarov mobitel ima fleksibilan zaslon koji se može prebaciti prema van i pretvoriti u tablet. Prema riječima izvršnog direktora Escobar Inc.-a Olofa Gustafssona, zaslon je izrađen od posebne plastike koja ga čini “gotovo neraskidivim”, tvrdeći da je to “najtrajniji telefonski ekran na tržištu”. Mobitel je dizajniran u SAD-u, a proizvodit će se u Hong Kongu i krasi ga, prema pričama, jedinstvena tehnologija i dizajn. Početna proizvodnja ograničena je na 100 000 mobitela.

Što se tiče specifikacija, Escobar Fold 1 koristi vanjski sklopivi dizajn i 7,8 inčni AMOLED FHD ekran. Uređaj je opremljen s 2,8 GHz octa-core Snapdragon 8-series, Adreno 640 GPU-om i pokreće Android 9.0. Također podržava dvije SIM kartice, a dostava bi trebala biti besplatna za cijeli svijet.

Video: YouTube / Escobar Inc official
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh