Novosti

Crni petak na Tomtopu – zgrabi besplatne proizvode!

Za nadolazeći Crni petak (27. ovog mjeseca) internetska trgovina Tomtop priredila je prilično dobru ponudu.

Ova je podijeljena u dvije kategorije: prva je Brand Sales, gdje možete kupiti brendiranu robu (ali ne i Davora Šukera) jeftinije no inače. Da se razumijemo, brendirana roba odnosi se na kineske marke kao što su Xiaomi ili Kkmoon; u Kini su poznati i cijenjeni, dok je u ostatku svijeta to već rjeđi slučaj.

Pravila vrijede i kad je nešto besplatno

Pravila vrijede i kad je nešto besplatno

Druga je Free Gifts, a kao što ime kaže, tu su nabrojani proizvodi koje ćete dobiti besplatno. S tim da ovo “besplatno” uzmete sa zrnom soli: ukoliko želite dobiti bilo što iz Free Gifts, morat ćete odriješiti novčanik i kupiti nešto iz Brand Sales. Vrijednost poklona bit će adekvatna potrošenom iznosu.

>> Pogledaj promotivnu ponudu za Black Friday na Tomtopu

Istaknuli bismo nekoliko proizvoda koji su onako, po našem ukusu. Xiaomi Redmi Note 4, recimo. Cijena za model s 2 GB radne memorije i 16 GB interne se kreće oko 200 dolara, a ovdje je ponuđen za 159,99.

Umi Super najbolji je izbor za besplatni poklon

Umi Super najbolji je izbor za besplatni poklon

Nudi se i pregršt kvadrokoptera – ne znamo za vas, no mi već neko vrijeme nišanimo nešto povoljno iz ove kategorije. Syma je jedna od jačih kineskih kompanija na tom području, a u ponudi je i prilično povoljan a dobar Hubsan H107C+ za 49.99 dolara.

Kamere, bljeskalice za fotoaparate, benč klupe, oprema za skijanje, pa čak i oprema za kuhanje na otvorenom – sve je na akciji.

Što se pak tiče spomenutih besplatnih poklona, dobit ćete ih kad vrijednost kupljene robe premaši 50 dolara. Što više potrošite, dobit ćete vredniji poklon. Detalji su objašnjeni na Tomtopu, pa svakako konzultirajte njihovu stranicu prije no što se odlučite za kupnju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh