Novosti

Solidni tablet Cube iWork 8 na trodnevnoj akciji

Cube je na tržište izbacio novi tablet iWork 8. Iako je, sudeći prema imenu, lako pretpostaviti da je ovaj tablet dio Appleovog asortimana, zapravo je dio brzorastuće kineske kompanije.

Cube iWork 8 je opremljen najsuvremenijom hardverskom i softverskom podrškom. Naime, pogone ga Intelovi procesori, a operativni sustav zadužen za pravilno baratanje aplikacijama i podacima je Windows 10. Memorija je na zavidnoj razini. Sa standardnih 2 GB RAM-a i solidnih 32 GB ROM-a koji se mogu udvostručiti, ne morate brinuti da će vaši podaci biti preglomazni.

Povezivost je solidna, a dojam pojačava WIDI sustav kojim se bežično može obaviti video-streaming na bilo koji televizor. Povezivost je ipak bolja putem žice. Naime, putem HDMI veze iWork se može spojiti na bilo koji uređaj, a pomoću OTG kabela na njega možete priključiti miš, tipkovnicu ili USB stick.

Cube posjeduje i dvije kamere od 2 MP, a fotografije i videouratke možete gledati preko 8-inčnog ekrana, koji nije HD-razlučivosti, što je neobično s obzirom na najsuvremeniji grafički procesor osme generacije.

Ovaj tablet se može pronaći na akciji koja traje od 11. do 14. studenog, po cijeni od 79.99 dolara u srijedu, 84.99 u četvrtak i petak, a nakon toga će cijena porasti na 89.99 američkih dolara.

Cube iWork 8

Specifikacije:

Model: Cube iWork 8
Sim kartica:
OS: Windows 10
CPU: Intel Atom X5-Z8300, Quad Core, 1.44GHz
GPU: Intel HD Graphic (Gen8)
RAM: 2 GB
ROM: 32 GB
Proširiva memorija: Da, do 32 GB pomoću TF kartice
Povezivost: Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth 4.0,
Zaslon: 8“, IPS, WXGA (1280×800 piksela)
Kamera:
  – Prednja: 2 MP
  – Stražnja: 2MP
Bljeskalica:
Baterija: 3300 mAh
Sadržaj paketa: Cube iWork 8, OTG kabel, USB kabel, uputstvo na kineskom i engleskom
Cijena: 79.99 – 89.99 USD

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh