Novosti

Cybertruck za u džep: Ovakav iPhone do sada niste vidjeli

Foto: YouTube/Caviar iPhone

Pametni telefoni najčešće dolaze u pravokutnom obliku, i to je tako već godinama. Oblik ipak polako evoluira, kako bi proizvođači OLED ekrane i metalna kućišta uređaja pokorili svojoj volji.

Usprkos tome modeli su slični, ako se zanemare slučajevi inspirirani znanstvenom fantastikom, no to bi se uskoro moglo promijeniti.

Tvrtka Tesla nedavno je dobro prodrmala svijet predstavljanjem Cybertrucka i to najviše zbog njegovog futurističkog dizajna. To izgleda utječe i na svijet mobitela, te pojavu modela koji je inspiriran upravo Cybertruck dizajnom, piše The Verge.

Radi se o novom Cyberphone-u, koji je ništa drugo doli skupa ljuštura za novi Apple iPhone 11 Pro. Iza dizajna stoji ruska tvrtka Caviar, koja je već odgovorna za niz luksuznih replika popularnih telefona.

Početna cijena novog modela je nešto više od 15 tisuća dolara, a stručnjaci proizvod opisuju kao praktičnu futrolu koja štiti stakleni ekran, te se može transformirati i u postolje za mobitel, prenosi PC Press. Skupocjena futrola je, naravno, integrirana u telefon, a napravljena je od titanija, zbog čega Cyberphone i ima tako visoku cijenu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh