Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Cyrcle Phone bi trebao predstaviti svoju novu tehnologiju u 2021. godini

Cyrcle Phone (okrugli mobitel) ponovno se pojavio na ovogodišnjem CES-u, no ovaj put tvrtka čvrsto vjeruje da će konačno moći predstaviti svoju viziju sljedeće godine. Za neupućene, Cyrcle Phone je projekt koji potiče iz 2015. godine i fokusira se na netradicionalni dizajn pametnih telefona. Zamišljen je kao puno “senzualniji” i “inovativniji”. Cyrcle telefon je upravo ono što mu i samo ime sugerira, okrugli pametni mobitel.

Foto: Cyrcle Phone

Tvrtka nije otkrila podatke o unutrašnjim specifikacijama mobitela. Umjesto toga, svu pažnju usmjeravaju na vanjštinu mobitela. Tanko tijelo kružnog oblika, više podsjeća na predimenzionirani pametni sat nego na pametni telefon. Ovaj uređaj će sadržavati čak dva priključka za slušalice.

Osim dva ulaza za slušalice, mobitel će imati prostora i za dvije SIM kartice, što ga čini korisnijim i slobodnijim od ostalih uređaja na tržištu.

Može li nepravokutni mobitel stvarno raditi?

Foto: Cyrcle Phone

Nedostatak internih detalja o unutrašnjosti ovog telefona nije iznenađenje s obzirom koliko je pomjena podnio u posljednjih 5 godina. No, svakako je zanimljiva činjenica da je od 2015. godine došlo do tolikog napretka u mobilnoj tehnologiji koja može kružni oblik ovog mobitela učiniti izvedivim.

Najnovija promjena je prijelaz na Android 10, otprije poznat kao Android Q, novo ažuriranje dizajnirano za rad s netradicionalnim formama. Iako se Android 10 trenutno fokusira na uređaje s više zaslona, vrlo je vjerojatno da će biti prilagođen i za rad sa zaobljenim sučeljem.

Trenutno, tvrtka tvrdi da koriste aplikacije u obliku kvadrata. Aplikacije su obrezane i skalirane tako da se uklapaju u kružni format.

Kad se očekuje lansiranje Cyrcle Phonea?

Foto: Cyrcle Phone

Lansiranje Cyrcle Phonea se očekuje tijekom sljedeće godine, vrlo vjerojatno u vrijeme CES-a. Mobitel bi mogao biti predstavljen i prije, no s obzirom na još puno detalja koji moraju biti dovršeni, to baš i nije izgledna opcija.

Tvrtka se mora još suočiti s mnogim problemima koje nosi okrugli oblik mobitela. Jedan primjer toga je činjenica da su donji i gornji dio mobitela gdje se nalazi kamera morali biti redizajnirani. Razlog tome je što su ljudi teško razlikovali vrh i dno mobitela.

Još uvijek nema poznatih detalja o cijenama, najvjerojatnije zato što nema ni konačne odrednice u pogledu unutrašnjih specifikacija mobitela.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje