Novosti

Dan samaca u Kini krupna je stvar, evo zašto

Za nas potpuno bezazlen dan, 11. studenog u Kini je poseban i obilježavan. Mnogi u tome vide priliku za zaradu, a među njima je i Geekbuying. Ova je trgovina također organizirala prodajnu akciju na kojoj možete uzeti kupone i smanjiti cijenu željenim proizvodima.

Svaki će dan donijeti nekoliko istaknutih gadgeta, kojima će biti korigirana cifra za koju se originalno prodaju. Xiaomi Mi A1 tako košta 208,11 dolara, a valja istaknuti da je riječ o vjerojatno najboljoj kupnji u tom cjenovnom rangu. Snapdragon 625, 4+64 GB memorije, 12+12 MP stražnja kamera te čisti, nedirnuti Android izvrstan su izbor. Svakako preporučam da malo pažljivije pogledate što ondje piše, jer se baš Mi A1 nudi besplatno, potrebno je tek uključiti se u igru i imati malo sreće.

Izbor najpopularnijih brandova opet donosi Xiaomi, čiji Mi 6 košta iznimno povoljnih 385,99 dolara. Flagship telefon sa Snapdragonom 835, 6+64 GB memorije i odličnim kamerama još jednom čini Xiaomi vrlo konkurentnom kupnjom. Ako vam je 5,15 inča ovog uređaja malo, probajte s Mi Max 2. Dijagonala njegova zaslona iznosi 6,44 inča i u tom pogledu je u samom svjetskom vrhu.

>> Pogledaj prigodnu ponudu na Geekbuyingu

Poseban odjeljak dobila je i ponuda jeftinih gadgeta, čija se cijena kreće od mizerije od 0,11 dolara pa nadalje. Slijedi je popis preporučenih kategorija, gdje opet dominiraju smartfoni. U svakoj od tih kategorija može se naći pristojan popust, što prepuštam vama da istražite.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 2 studenoga, 2017 at 11:20 am

    Bit će opakih popusta…jedva čekam da stvar koja inače košta 19.90 dolara kupim za nevjerojatnih 18.90 dolara…dolar uštede samo tako kapne u đep 🙂

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh