Novosti

DOBAR DEAL: 5,7 inča FHD i 4+64 GB za samo $119,99!

Baš sam jučer pisao o najboljim mobitelima do tisuću kuna, a danas evo obavijesti o još jednom izuzetno jeftinom mobitelu. Oukitel U11 Plus košta besramno malih 119,99 dolara, a donosi specifikacije koje imaju mobiteli skuplji i po pedesetak zelembaća.

Krenimo od ekrana: dijagonala mu je 5,7 inča pri Full HD rezoluciji (1.920×1.080 p). Dva puta sam provjeravao ovu informaciju, jer još nisam naletio na ovako jeftin mobitel, a da ima tako veliku rezoluciju. Mašala!

Memorija je za ovu cifru također ogromna: čak 4 GB radne memorije nemilice će tjerati aplikacije da se pristojno ponašaju. Nema, dakle, trzanja i zastajkivanja. Skladišni segment isto je tako izdašan, jer ga ima 64 GB. Kako god okreneš, sve će raditi baš kako treba.

Procesor je Mediatek MT6750T, kojeg smo već nekoliko puta imali po recenzijama. Našao je mjesto i u Oukitelu U11 Plus, pa sam stoga na poznatom terenu. Čipset je to s početka srednje kategorije i sve uobičajene dnevne zadatke odrađuje bez ikakvog štucanja. Jake igre mu znaju zadati glavobolje pa povremeno zatrza, ali ovo ionako nije mobitel za hardcore igrače. Prosječnom korisniku itekako će dobro služiti.

Pogledaj ponudu na Gearbestu

Može se birati u plavoj ili crnoj boji. Akcija, koliko vidim, još traje neko vrijeme, ali pazite da se ne rasproda. Isto tako nudim alternativu, jer sam pisao o najboljim mobitelima za tisuću kuna, pa bacite oko i na taj članak.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh