Novosti

DOBAR DEAL: Uhans U300 (Full HD, 4+32 GB) za $139,99

Na Geekbuyingu smo naletjeli na ponudu koja se čini prilično dobrom. Ondje se, naime, novi Uhans U300 prodaje po promotivnih 139,99 dolara, a za traženi iznos nudi jako lijepu konfiguraciju. Ako se spustite nešto niže niz stranicu naći ćete još par uređaja po nižim cijenama no inače, pa kad ste već ondje, svakako proučite i taj dio.

Za svakog ponešto: spusti se niže niz stranicu i naći ćeš još telefona

Opis U300 počinjemo s Full HD ekranom (1.920×1.080 p) čija je dijagonala 5,5 inča. Stražnji je poklopac ukrašen brušenom kožom, što mu daje dozu elegancije. Kućište kao takvo ima certifikat IP65, što znači da je djelomično otporan na vodu i prašinu (bez problema će podnijeti prskanje vodom).

U njemu performanse predvodi Mediatekov MT6750T, čip iz srednjeg razreda s osmojezgrenim procesorom. Multitasking se čini više nego obećavajućim, budući da U300 raspolaže s 4 GB radne memorije. One za pohranu podataka ima 32 GB, što se može proširiti do maksimalnih 128 GB.

>> Pogledaj ponudu za ovaj i druge uređaje po akcijskoj cijeni

Kamere donose standardnu postavu u ovom cjenovnom rangu – stražnja je sa senzorom od 13 megapiksela, dok je prednja – selfie kamera – razlučivosti 5 megapiksela. Nismo, nažalost, uspjeli saznati o kojim je točno senzorima riječ, da bismo mogli nešto konkretnije reći o njihovim mogućnostima, no pretpostavljamo kako se vjerojatno radi o Samsungovom ili pak Omnivisionovu hardveru.

Napominjemo kako se na istoj stranici nude i neki drugi, također cijenom posebno prilagođeni telefoni. Istaknuli bismo Xiaomi Mi Max 2 koji se prodaje za 248,99 dolara ili pak Elephone P8 Mini, kojeg ćete naći za 137,99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh