Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Dual-os tablet Chuwi Hi8 ispod $100

Chuwi-Hi8

U ovom članku ćete saznati više o stvarno zanimljivom dual-OS tabletu pod imenom Chuwi Hi8 koji dolazi sa dva operativna sustava. U ovom slučaju postoje dvije verzije ovog tableta, gdje prva verzija dolazi s Android 4.4 i Windows 8.1 sustavom. Dok druga verzija dolazi s Android 4.4 i Windows 10 operativnim sustavom. Također na web stranici piše da ako imate Chuwi Hi8 prvu verziju koju također možete nadograditi na Windows 10, ako želite naravno.

Po mom mišljenju to je doista odlično rješenje ako želite koristiti Windows kao operativni sustav koji praktički nudi više mogućnosti nego Android. Ili ste se jednostavno navikli više na Windows kao operatini sustav.

Osim dual-os mogućnosti ima također vrlo moćan hardver za tablet poput quad core procesora Intel Z3736F i u ovoj kombinaciji hardvera također ima 2GB RAM-a i 32 GB memorije za pohranu podataka. U nastavku možete vidjeti tehničke specifikacije za Chuwi Hi8.

Chuwi-Hi8-back-side

Chuwi Hi8 tehničke specifikacije:

2GB RAM + 32GB ROM

CPU: Intel Z3736F Quad core 2.16GHz

8 inch WUXGA IPS MagicColor Panel screen: 1920 x 1200

OTG

Wifi

Bluetooth 4.0

4000mAh baterija

Operativni sustav: Android 4.4 + Win 8.1 ili Android 4.4 + Win 10

Tablet Chuwi Hi8 prodaje se po vrlo niskoj cijeni ispod 100 $ što je stvarno jeftino, a ako ste u potrazi za takvim tabletom u tom cjenovnom rangu onda svakako treba uzeti u obzir ovaj tablet koji možete kupiti na ovoj kineskoj trgovini: Windows 8.1 verzija ili Windows 10 verzija po najnižoj cijeni.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje