Novosti

Ericsson ulazi na kinesko tržište

Ericsson ulazi na kinesko tržište China Mobile i China Unicom mobilnim operaterima. Prema dogovoru s China Mobile operatorom, Ericsson će omogućiti pristup svojim bežičnim mrežama kao i mobilnoj soft-switching tehnologiji. Osnovni dio ugovora, u vrijednosti od 1 milijarde dolara, provest će se tijekom 2010. godine.

U dogovoru s China Unicomom, Ericsson će omogućiti korištenje bržih 3G mreže s HSPA Evolution tehnologijom. Osim toga, Ericsson će dodatno proširiti suradnju s China Unicomom u području IP i širokopojasnih tehnologija te će pomoći u opskrbljivanju s IP usmjerivačima, optičkim tehnologijama GPON i 40G WDM, kao i s IP multimedijalnim podsustavima(IMS). Osnovni dio ugovora, u vrijednosti od 800 milijuna dolara, provest će se tijekom 2010. godine.

H. Mats Olsson, voditeljica Ericssonovog odjela ” Ericsson Greater China” kaže: “Potpisivanje značajnih okvira sporazuma je manifestacija nastavka suradnje s našim kineskim klijentima. Mi smo sigurni da ćemo napraviti još bolji posao u opskrbljivanju najnovijom tehnologijom i najboljim uslugama kako bi pružili podršku kineskim operatorima u ispunjavanju zahtjeva tržišta koje doživljava ogroman rast. ”


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh