Novosti

Fling mini – analogni joystick za smartphone

Fling mini je joystick za iPhone, iPod touch ili Android uređaje. Izradila ga je kompanija Ten One, a joystick se navuče preko mobilnog uređaja te njegove kontrole možete koristiti kao na običnoj igraćoj konzoli.

Fling mini je patentiran sa ciljem da igrama na pametnim telefonima daje istinski osjećaj analognog sticka. Kao takav, kompatibilan je sa svim igrama, jer su mnogi razvojni programeri razvili svoje igre imajući u vidu Fling mini. Bilo da želite igrati sportske igre, pucačine ili role-playing – sve su optimizirane za Fling mini. Listu pojedinih igara možete pronaći na službenoj stranici.

Fling mini je izrađen od glatkog, anodiranog aluminija, što ga čini veoma čvrstim, ali i fleksibilnim materijalom. Ten One navodi da je “gotovo neuništiv” te da će korisniku pružiti godine preciznog gaminga. Uređaj izgleda “cool” i vizualno je privlačan.

Tko smo mi da ih ne uzmemo za riječ? U svakom slučaju, trenutno još nema YouTube isječaka ovoga čuda, stoga posjetite TenOne web stranicu i uvjerite se sami.

Cijena gadgeta je 25 dolara.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh