Novosti

S EU Warehouse Promotion do jeftinijih azijskih gadgeta u Europi

Internetska trgovina Gearbest pripremila je još jednu promotivnu akciju. Iza naziva EU Warehouse Promotion krije se odlična ponuda gadgeta i brza dostava u Europi.

Ova promotivna akcija nudi brzu dostavu svih naručenih proizvoda iz EU skladišta u roku od 2 do 5 dana i to bez plaćanja carine. Proizvodi koje možete kupiti na ovoj akciji, naravno po sniženim cijenama, su raznovrsni.

Tako primjerice, možete kupiti pametne telefone poput Ulefone Powera ili Parisa, Oukitela K4000 i mnogih drugih, zatim pametne, ali i mehaničke satove, poput Tevisea 8378. U ponudi su još pametne narukvice, akcijske kamere s pripadajućom opremom, raznovrsni računalni dodaci, gadgeti poput TV boxova ili routera, tableti poput Chuwi Hi8, dodaci za mobitele te oprema za sport i zabavu.

809398038903

Osim sniženja na navedene proizvode, pet će sretnika biti u mogućnosti osvojiti i promotivni kupon u vrijednosti kupljenog proizvoda. Sve što trebate učiniti jest objaviti recenziju proizvoda u obliku teksta, fotografije ili videa na Facebooku, Youtubeu ili forumu te kontaktirati na ives@gearbest.com kako bi bili u prilici osvojiti promo-kupon.

No, ni to nije sve. Ako na Gearbestovom blogu ostavite link s proizvodom iz UK skladišta kojeg želite kupiti u mogućnosti ste dobiti upravo taj proizvod u sretnom izvlačenju – potpuno besplatno.

EU Warehouse Promotion nudi mnoštvo načina da kupite svoje omiljene dalekoistočne gadgete po povoljnijim cijenama, a uz malo sreće i potpuno besplatno. Iskoristite priliku i naručite svoje proizvode što prije.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 15 srpnja, 2016 at 2:32 pm

    Prije nego što objavite nešto ovako trebali bi prvo provjeriti da li oni uopše šalju za Hrvatsku iz EU skaldišta.

    Poenta je da ne šalju ništa.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh