Novosti

Gearbest priprema velike ljetne popuste!

Internetska trgovina Gearbest priprema se za dugo, toplo ljeto. Tako su organizirali promotivnu akciju naziva Gearbest Mobile Best Ever Summer Vacation, koja nudi mnoga sniženja i pogodnosti.

Tako u ograničenim količinama možete pronaći pametne telefone i satove, TV boxove, tablete i druge gadgete  po vrlo povoljnim cijenama. Tako, primjerice Teclastov Tbook 11 tablet, umjesto 550 dolara, košta samo 139.99 dolara. Nevjerojatan popust Gearbest daje i za LED-lampu za automobil čija je cijena na ovoj rasprodaji samo jedan cent.

7887398973

Ali to nije sve. Ako kupite bilo koji proizvod u vrijednosti većoj od 40 dolara, imate priliku dobiti srećku kojom ćete preuzeti besplatne darove. Sve što trebate učiniti jest upisati broj narudžbe i tako se plasirati u ždrijeb ili jednostavno podijeliti objavu na društvenim mrežama. Sretnici, čija će imena biti objavljena od 13. do 15. lipnja dobit će potpuno besplatno dronove, zvučnike, pametne satove, tablete i pametne telefone, poput Vernee Thora, Bluboo Picassoa, Elephonea P9000 i mnogih drugih.

Osim toga, popust od 5 posto na mobitele i Androidove aplikacije dobivaju svi oni koji plaćaju putem PayPala.

Ova promotivna akcija traje od 13. do 17. lipnja, taman prije početka dugog, toplog ljeta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh