Bluboo

Gearbest na akciji nudi uređaje brenda Bluboo

Internetska trgovina Gearbest ponovno je osmislila kvalitetnu rasprodaju. Ovog puta radi se o Bluboo Brand Special Sales Eventu. Kao što naziv govori, na sniženju su se našli uređaji kineske kompanije Bluboo, koja ovih dana proslavlja 10 godina postojanja.

Tako će se u ponudi naći pametni sat Uwatch, a uz njega na rasprodaji su i četiri pametna telefona ovog proizvođača. Redom, to su: Picasso kojeg možete kupiti za 62.99 dolara, Xfire 2 koji na ovoj akciji košta dva dolara više, X9 koji košta 119.99 i perjanica ponude, Bluboo Xtouch.

Sve opcije i aplikacije na Xtouchu kvalitetno rade zahvaljujući Androidovom 5.1 Lollipop operativnom sustavu, kao i 64-bitnom MTK6753 procesoru, kojem u grafičkom segmentu potpomaže Mali-T720 procesor. Osim toga, ovaj uređaj ima veliku memoriju (3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a) koja omogućuje pohranu i upravljanje velikim brojem kompleksnih podataka. Uz to, veoma dobra povezivost u svim segmentima, omogućuje mu da nikad ne ostanete „izolirani“, čak i ako ste na pustom otoku.

Bluboo Xtouch se teško razbija, zahvaljujući posebnoj CNC obradi metala i 5-inčnom ekranu full-HD rezolucije koji je, također posebnom obradom, do 60% čvršći od uobičajenih zaslona. Uz ove karakteristike zaslona valja imati i dobre kamere, a to su u ovom slučaju Sonyjeve razlučivosti 8 i 13 MP. Sve to možete dobiti na ovoj akciji za samo 129.99 dolara.

Bluboo rasprodaja na Gearbestu

Gearbestova akcija traje do 31. svibnja, a u njenoj ponudi su, osim navedenih uređaja, još i razni dodaci čija je maksimalna cijena 22 dolara.

Da biste bili sigurni da su proizvodi na akciji kvalitetni, pogledajte video u kojem je Bluboo Xtouch uspoređen sa sličnim uređajima drugih proizvođača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh