Novosti

Gearbest telefonima ruši cijene za Dan zahvalnosti

Jedan od najvećih američkih blagdana, Dan zahvalnosti, slavi se svakog četvrtog četvrtka u mjesecu studenom. Ove godine pada na 24. studenog, što je odlučila obilježiti i trgovina Gearbest.

Njihov način slavlja stranog blagdana sveo se na akcijsku ponudu pametnih telefona, što svakako pozdravljamo. Još nas veselijima čini odluka da se u izlog stave dokazane, prokušane marke s kojima nema greške: Asus, Xiaomi, Meizu, Elephone i novi, no obećavajući igrač na tržištu, Vernee.

gearbest-3

Cijene su dakako korigirane, no ne očekujte krš i lom kao u vrijeme Dana samaca (Single’s Day) ili Crnog petka; ovdje je odrezano tek kakvih 10 do 15%. Primjeri?

>> Pogledaj ponudu za Dan zahvalnosti na trgovini Gearbest

Xiaomi Redmi Note 4 inače se nudi za kakvih dvjestotinjak dolara – ovdje je cijena smanjena na 179,99. Ukoliko ste poklonik navedenog proizvođača, ali nemate dovoljno novca za pokriti cijenu plus prateće troškove (carina, PDV), preporučamo Xiaomi Mi4C. Nije u klasi Notea 4, ali svejedno je kvalitetan i košta 119,99 dolara.

Još bismo jednom istaknuli Vernee, o čijim telefonima prilično često pišemo pod zadnje. Cijena im je također prilagođena aktualnom trenutku, a uz to su kudikamo povoljniji od ostalih s liste.

gearbest-1

Imajte na umu kako ponuda za neke od telefona ističe i ranije no što osvane Dan zahvalnosti, dok su drugi opet limitirani ponuđenom količinom. Za više informacija i eventualnu kupnju posjetite stranicu trgovine Gearbest.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh