Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Google Meet stigao na Gmail za Android i iOS

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Foto: Pixabay

Google na sve načine pokušava integrirati Meet u što više svojih usluga kako bi konkurirao popularnom Zoom-u. Zbog toga sad dodaje Meet integraciju i na Gmail za Android i iOS.

Korisnicima Gmaila na mobitelu neće biti potrebna posebna Google Meet aplikacija kako bi se uključili u razgovor, a Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja. Ako ga kojim slučajem ne želite koristiti, isključiti ga možete u postavkama.

Google je Meet učinio besplatnim za sve ali samo privremeno, a ako vam ovo ažuriranje još nije stiglo, svakako ga očekujte u tjednima koji slijede, piše The Verge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Novosti

Početkom 2020. godine, prije nego što je pandemija koronavirusa uzela maha, Google je objavio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji. Gboard je aplikacija za...

Google

Iz Androida navoda da uz njihovu opciju "nikad nećete propustiti nijedan zvuk".

Google

Ako netko ipak želi koristiti efekte retuširanja lica, Google će detaljno objasniti kako se postavke primjenjuju i kako utječu na fotografiju.

Tutoriali

Ako ste izgubili Android mobitel ili tablet, moguće je da ćete ga lako pronaći. Svi smo danas ovisni u nekoj mjeri o modernoj tehnologiji,...