Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Google Nexus One dostupan preko Vodafonea

Google Nexus One mobilni uređaj dosad je bio dostupan korisnicima jedino preko izravne kupnje od Googlea. Korisnici iz SAD-a odnedavno imaju mogućnost preuzimanja uređaja od lokalnih operatera, no od danas ovu mogućnost imaju i korisnici iz Europe. Vodafone mobilni operater u ponudu je dodao i Google Nexus One uređaj.

Vodafone je najavio dodavanje uređaja na ponudu u Velikoj Britaniji na kraju ovoga mjeseca. Zanimljivost je da se Nexus One u ponudi ne nudi ni pod nazivom smartphone ni superphone.

Google Nexus One mobilni uređaj posjeduje 1GHz Sanpdragon procesor, 3.7 inčni AMOLED ekran osjetljiv na dodir, 5 megapixelnu kameru i malu kuglicu za navigaciju koja svijetli u 3 boje. Za ovaj uređaj razvijeno je mnogo aplikacija koje su dostupne na Android Market web tržištu.

Cijena uređaja izravno dobivenog iz Googlea iznosi 500 dolara, dok ga korisnici, pri potpisivanju novog dvogodišnjeg ugovora s Vodafoneom, dobivaju besplatno. Cijena 1GB internetskog prometa iznosit će 35 funti.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje