Novosti

Google priprema pametnu aplikaciju za dopisivanje

Foto: mashable.com

Sama pomisao na to da bi uskoro na tržište mogla izaći još jedna u nizu aplikacija za dopisivanje diže kosu na glavi. No ova aplikacija trebala bi biti drugačija, pametnija od svih drugih aplikacija takve vrste. Pitate se o čemu je riječ i što donosi nova aplikacija na kojoj Google radi već godinu dana, saznajte u cijelom članku…

Jeste li i vi jedan od onih kojem se diže kosa na glavi na pomisao koliko društvenih mreža danas postoji? A svakim danom ih je sve više i više… Slična stvar je i po pitanju broja aplikacija za dopisivanje. Mnogi će se složiti s time da je dovoljno imati jednu aplikaciju, dvije ili maksimalno tri. To su u najčešćem slučaju Facebookov Messenger, koji je svakako najpopularniji, zatim slijedi WhatsApp kojem je vlasnik isti, te Viber, koji zatvara top 3 najpopularnijih aplikacija za dopisivanje.

Ima tu i mnogo drugih aplikacija, prije svega mislimo Skype, no sve one u suštini nude istu vrstu usluge – besplatno dopisivanje i pozivi putem interneta, dok neki nude i video pozive, što je glavna prednost zadnje spomenute aplikacije, koja takvu uslugu pruža najduže kao desktop program. Pa što nam to može ponuditi Google, koji navodno užurbano radi na aplikaciji za dopisivanje, a koja bi po popularnosti mogla biti u vrhu.

Prema nekim informacijama spomenuta bi aplikacija trebala biti pametnija od svih prije navedenih. Naime, ona bi osim svih mogućnosti koje nude postojeće aplikacije, trebala ponuditi mogućnost dopisivanja s Google Botom! To konkretno znači da, ako želite provjeriti neku informaciju, isto ćete moći pitati Google putem aplikacije, a on će vam dati konkretan odgovor, ili, ako ga ne zna, poslat će vam relevantne linkove kao odgovor.

Google želi da njihov Google Bot bude jako pametan, te zbog toga na aplikaciji rade već više od godinu dana. Još uvijek nije poznato kada će aplikacija biti objavljena i kako će se zvati, no nakon ovih saznanja sigurni smo da je mnogi željno iščekuju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh