Geekmaxi
Novosti

Google s Pixelima 3 uvodi i treću boju?

Izvor: Bug

Za manje od mjesec dana Google će predstaviti ovogodišnje mobitele – Pixel 3 i Pixel XL koji će sudeći prema novim informacijama prigodno dobiti i treću boju.

Manje od mjesec dana je ostalo do velikog eventa na kojemu će Google predstaviti novu generaciju mobitela iz serije Pixel. Podsjetimo, ovo će biti treća generacija mobitela pod tim nazivom otkako je Google ukinuo seriju Nexus.

Ove godine Google i nije baš najbolje čuvao tajne oko samih mobitela pa smo do sada dosta toga saznali o njima, zapravo gotovo sve. Još je jedino cijena u pitanju i datum kada će biti dostupni za prednarudžbu i datum kada će krenuti i prve isporuke. Barem se tako mislilo, ali čini se kako Google ima još pokojeg Asa u rukavu za kojeg nismo znali.

Ove godine Google dosta pozornosti polaže na brojku tri (3), toliko da je dotična i dio najave za skorašnji event. Sada nam stiže i informacija kako bi nova generacija Pixela trebala dobiti i dodatnu, treću boju.

Za ovu informaciju ponovno je zaslužan Google, točnije njihova japanska podružnica koja je već postavila ranu internetsku stranicu (comingsoon2018) na kojoj se uz bijeli i crni Pixel može vidjeti i tirkizni. Kako će ovu boju u konačnici nazvati Google (Mint?) saznat ćemo ako ne ranije onda 9. listopada u New Yorku na eventu „I<3NY“.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh