Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

LG

HT uvodi potpuno novi koncept mobilnih tarifa

HT je jučer uveo novi koncept tarifa koji, kako tvrde, predvodi promjene u mobilnim komunikacijama na hrvatskom tržištu. Novi koncept ponude strukturiran je na način da bude jednostavan i fleksibilan, prilagođen korisniku i suvremenik trendovima u telekom industriji.

Nova ponuda pretplatničkih T-Mobile tarifa donosi 12 tarifa koje su posebno prilagođene potrebama različitih tipova korisnika. Po prvi puta, hrvatski korisnici imaju mogućnost neograničenog korištenja Interneta, po cijeni mjesečne naknade od 100 kn. Isto tako minute razgovora iz tarifnog paketa koriste prema svim mrežama – mobilnim i fiksnim.

Jednostavnost se očituje i u odabiru najbolje tarife prema specifičnim potrebama pojedinog korisnika, za to su sada potrebna samo dva kriterija. Prvi kriterij odnosi se na usluge koje koristi – razgovori, SMS i/ili podatkovni promet, a drugi je – koliko često ih koriste.

„U kreiranju ove ponude prvenstveno smo se vodili potrebama korisnika, kako telekomunikacijskih, tako i ekonomskih. Bez lažne skromnosti možemo reći kako je sadašnja ponuda T-Mobilea najsuvremenija na tržištu te donosi najbolji omjer kvalitetne usluge i cijena“, rekao je Johan Buse, operativni direktor i član Uprave HT-a za privatne korisnike.

Ponuda je osmišljena za tri kategorije korisnika – ovisno o uslugama koje najviše koriste: 

EXTRA priča tarife, namijenjene su svima koji imaju potrebu komunicirati isključivo putem SMS poruka i razgovora, a donose i tarifu s najnižom mjesečnom naknadom, od svega 25 kuna. Ovisno o komunikacijskim potrebama i željama, korisnici mogu odabrati između tri EXTRA priča tarife uz koje su im na raspolaganju i kvalitetni mobilni uređaji po vrlo povoljnijim cijenama.  

EXTRA mix tarife namijenjene su korisnicima koji imaju potrebu za cjelovitom komunikacijom putem mobilnog telefona (glasom, tekstom i prijenosom podataka). Odnosno, onima koji većinu svoje komunikacije ostvaruju putem razgovora i mobilnog interneta. Za bezbrižne razgovore, u tarifi EXTRA mix 325 imaju uključenih čak 1500 minuta unutar mreže. Uz tarife EXTRA mix povoljno dolaze i suvremeni mobilni uređaji koji podržavaju ovakav oblik komunikacije. 

EXTRA total tarife namijenjene su korisnicima orijentiranim na podatkovni promet. Njima T-Mobile nudi čak pet različitih tarifa s neograničenim korištenjem mobilnog interneta odnosno podatkovnim flat rateom. Uz EXTRA total tarife korisnicima je na raspolaganju bogati izbor vrhunskih smartphone uređaja dostupnih po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Iz trenutne ponude izdvajamo Nokiju C7 te LG Optimus One koje je moguće nabaviti već od 1 kune. T-Mobile je LG Optimus One u svojoj ponudi dodatno obogatio aplikacijom T-Wisepilot za auto i pješačku navigaciju.

Po potrebi korisnici u svakom trenutku mogu odabrati neku od viših tarifa, s više uključenih usluga, ali se isto tako uvijek, bez ikakvih obveza i dodatne naknade, vratiti na bilo koju tarifu s manje usluga – sve do prvotno odabrane tarife.

Kako bi mogli efikasno planirati svoje komunikacijske troškove, korisnike EXTRA tarifa HT SMS-om obavještava kada iskoriste 80 i 100 posto pojedine usluge iz svog tarifnog paketa.

Korisnici dosadašnjih tarifa T-Mobilea svoju tarifu mogu koristiti do isteka ugovora, a mogu i odmah početi koristiti neku od novih EXTRA tarifa.

Od prijašnjih T-Mobile pretplatničkih tarifa u ponudi ostaju Tarifa za Obitelj, Mrak tarifa te Mobile Internet tarife.

 

Izvor: T-HT


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje