Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

IP68 testovi vodootpornosti neprobojnog OUKITEL WP2

Kada vam mobitelu nestane baterije tijekom dana, kada vam se telefon nađe na podu sa napuknućem ili se utopi – razmislite o promjeni na jedan drugi mobitel koji ima veliku bateriju, zaštićeno tijelo i dobru izvedbu! Kao nova kombinacija masivne baterije od 10000 mAh i robusnog tijela, WP2 je definitivno telefon kojem se možete veseliti. Na osnovi vodonepropusnosti vojnog standarda, OUKITEL je razvio WP2 da bude strogo zaštićen od različitih vrsta tekućina. OUKITEL je objavio novi video koji prikazuje nevjerojatne vodootporne izazove ne samo u vodi nego i u smrznutom okolišu, vrućoj vodi, pivskoj kavi, itd…

U videu, WP2 je odveden u divljinu da ga se ispere raznim slapovima vode. Nesumnjivo, u WP2 uopće nije ušla voda. Obično se pametni telefoni automatski isključe kada je previše hladno ili previše vruće. No, kao robustan telefon, WP2 mora podnijeti različita teška okruženja. Laboratorij OUKITEL ga je stavio u zatvoreni spremnik za vodu u zamrzivač više od 43 sata kako bi provjerio funkcionira li još uvijek nakon ekstremno hladnog okoliša. Iznenađujuće, WP2 se nije isključio kao i drugi pametni telefoni. Savršeno radi nakon dugo vremena u zamrzivaču. Zatim kroz izazov s toplom vodom, WP2 je bio potopljen pola sata u vrelu vodu. Iako je tijelo bilo jako vruće nakon što je izvučen iz vode, on je nastavio raditi bez problema.

Gore navedeni testovi odnose se na vodu, ali što je s tekućinama koje imaju manju gustoću od vode? OUKITEL Lab baca WP2 u Pepsi-Colu i Budweiser 30 minuta, a poslije pere telefon sa sredstvom za čišćenje. Sve to nije oštetilo normalni rad WP2.

WP2 je zaštićen kombinacijom meke i tvrde vodonepropusne građe i održava vodonepropusnost u svim malim dijelovima kao što su zvučnik, slot SIM kartice, USB priključak tipa C, prijemnik, mikrofon, rupe za vijke, itd. OUKITEL WP2 je izvrsno dizajniran model, ali također dobiva moćne specifikacije. Nosit će 6-inčni FHD+ zaslon s Corning Gorilla staklom, 4 GB RAM-a, 64 GB prostora za pohranu, 16 MP stražnju i 8 MP prednju kameru, 10000 mAh baterije za najdužu uporabu s 9V/2A brzim punjenjem, senzorom otiska prsta, NFC funkcijama i Android 8 OS-om.

Dostupan u dvije boje, crno-zlatnom i crnom, WP2 bi trebao izići na tržište do početka rujna. Želite li da vaš telefon bude otporan poput WP2? Dođite i pridružite se aktivnosti koju je OUKITEL proveo na službenim web stranicama kako biste dobili 2 komada WP2 i obavijest o predprodajnom popustu. Ako imate bilo kakvu predodžbu o tome kako želite testirati WP2, komentirajte na videu kako biste javili vašu ideju OUKITELU.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Google

Tvrtka je najavila da će predstavljanje Google Pixel 4a biti obavljeno 3. kolovoza.

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Oglašavanje