Novosti

Jabra Clipper bluetooth stereo uređaj


Jabra, dobro poznata tvrtka u svijetu bluetooth uređaja, vratila se s novim stereo sustavom poznatim kao Jabra Clipper. Ovaj minijaturni uređaj dolazi sa slušalicama koje blokiraju vanjsku buku te se u potpunosti uklapaju u minimalistički stil cjelokupnog proizvoda. Jednostavan je za korištenje te ga se može pričvrstiti na torbu, odjeću, kao i pojas s mogućnošću lakog prebacivanja između glazbe i poziva u tren oka. Razvijen od strane tvrtke GN Netcom, svjetskog lidera u razvijanju inovativnih rješenja na području stereo uređaja, Jabra Clipper ne može se kupiti bilo gdje, budući da će se prvotno prodavati isključivo na američkom tržištu.

Koristeći uređaj, u trenutku poziva korisnik ne mora prebacivati između MP3 uređaja i mobitela, budući da se oba uređaja mogu spojiti bežično što omogućuje neprimjetno prebacivanje između poziva i glazbe. Svi dolazni pozivi automatski nadjačavaju glazbu koja se trenutno reproducira na mobitelu. Pomoću višenamjenskih tipki omogućuje stanku, preskakanje pjesmi ili mijenjanje glasnoće. To znači da je korisnik u mogućnosti spremiti mobitel kao i MP3 uređaj zasebno u različite džepove ili torbe bez brige o povezanošću s uređajem.

Jabra Clipper se lako povezuje s bilo kojim bluetooth uređajem te se može spojiti na dva različita uređaja istovremeno, zahvaljujući Multiuse tehnologiji. Korisnici se također mogu spojiti i slušati svoje omiljene pjesme na računalu. Slušalice koje dolaze s uređajem potpuno blokiraju buku i ostale zvukove iz okoline zadržavajući kvalitetu zvuka na visokoj razini. Jabra Clipper također može biti korišten sa bilo kojim slušalicama s 3.5 mm širokom utičnicom. Puštanje u prodaju se očekuje u svibnju, a početna cijena će iznositi 59.99 dolara.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh