Novosti

Kim Kardashian objavila aplikaciju Kimoji, tko želi imati njene smajliće na mobitelu?

Foto: cultofmac.com

Popularna starleta Kim Kardashian tijekom jučerašnjeg dana objavila je paket od 250 smajlića i stickera unutar njene nove aplikacije imena Kimoji. Iako će mnogi ovu aplikaciju ignorirati (posebno jer nije besplatna), mnogo je tu fanova koji će instalirati aplikaciju, na kojoj je njen tim radio čak dvije godine?!

“Jako sam uzbuđena zbog objave aplikacije Kimoji! Jedva čekam da ih vidite! Na njima smo radili gotovo dvije godine, i sada su napokon spremni za objavu” – napisala je Kim na svom blogu.

Aplikaciju je za sada moguće instalirati tek na iPhone, iPad ili iPod Touch, te zahtjeva minimalno iOS 8. Cijena aplikacije je 1,99 dolara, a s instalacijom aplikacije dolazi i tipkovnica koja je kompatibilna s dosta aplikacija (Messenger, WhatsApp, iMessage, e-mail, itd.). Ali ne i sa Twitterom i Instagramom, što je neke fanove poprilično razljutilo.

 

Kao što je napisano u uvodu, unutar aplikacije nalazi se preko 250 različitih smajlića i stickera Kim Kardashian, u svim raspoloženjima, a tu su i dijelovi njenog tijela. Kim je obećala kako će uskoro izaći i novi set, ali nije napisala kada možemo očekivati verziju za Androide (upitno je hoće li je biti).

“Počeli smo od ideje da napravimo smajliće koji sada nedostaju. Željeli smo napraviti emotikone koji će svatko poželjeti imati. Bilo je jako zabavno realizirati različite ideje, pomaknuli smo granice do vrha, LOL (smijeh)” – napisala je Kardashian.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh