Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Kim Kardashian objavila aplikaciju Kimoji, tko želi imati njene smajliće na mobitelu?

Popularna starleta Kim Kardashian tijekom jučerašnjeg dana objavila je paket od 250 smajlića i stickera unutar njene nove aplikacije imena Kimoji. Iako će mnogi ovu aplikaciju ignorirati (posebno jer nije besplatna), mnogo je tu fanova koji će instalirati aplikaciju, na kojoj je njen tim radio čak dvije godine?!

“Jako sam uzbuđena zbog objave aplikacije Kimoji! Jedva čekam da ih vidite! Na njima smo radili gotovo dvije godine, i sada su napokon spremni za objavu” – napisala je Kim na svom blogu.

Aplikaciju je za sada moguće instalirati tek na iPhone, iPad ili iPod Touch, te zahtjeva minimalno iOS 8. Cijena aplikacije je 1,99 dolara, a s instalacijom aplikacije dolazi i tipkovnica koja je kompatibilna s dosta aplikacija (Messenger, WhatsApp, iMessage, e-mail, itd.). Ali ne i sa Twitterom i Instagramom, što je neke fanove poprilično razljutilo.

 

Kao što je napisano u uvodu, unutar aplikacije nalazi se preko 250 različitih smajlića i stickera Kim Kardashian, u svim raspoloženjima, a tu su i dijelovi njenog tijela. Kim je obećala kako će uskoro izaći i novi set, ali nije napisala kada možemo očekivati verziju za Androide (upitno je hoće li je biti).

“Počeli smo od ideje da napravimo smajliće koji sada nedostaju. Željeli smo napraviti emotikone koji će svatko poželjeti imati. Bilo je jako zabavno realizirati različite ideje, pomaknuli smo granice do vrha, LOL (smijeh)” – napisala je Kardashian.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Iz Vibera su poručili da su posvećeni tome da korisnicima priušte izražavanje na najjasniji mogući način.

Novosti

Unicode konzorcij, neprofitna organizacija sa sjedištem u Kaliforniji čija je osnovna svrha briga o standardima za alfanumeričke znakove i emotikone, donio je odluku o...

Novosti

Apple je u ponedjeljak proširio svoju ponudu emojija s rodno neutralnim opcijama, novim životinjama, hranom te mnogim drugima. 328 novih emojija stiglo je s...

Gadgeti

Stigao nam je još jedan sat number one sat, a to je KKTick DT No.1 F18! Za razliku od starog F7, ovaj sat je dobio...

Oglašavanje