Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Kupnja aplikacija sa Android Marketa od danas u Hrvatskoj

Stigao je i taj dan. U Lijepoj Našoj je od danas moguće kupovati Android aplikacije sa Android Marketa. Dosad je to bilo moguće uglavnom su pojedine “smicalice” – podešavanje pojedinih opcija i lažiranja lokacije.

Posjetom Android Marketa i odabira neke kategorije, vidjet ćete popis “Top Paid” aplikacija. Klikom na jednu od njih, odlazite na stranicu te aplikacije te imate tipku “Buy” sa cijenom.

Kod kupnje neke aplikacije, Google korisnicima daje odabir načina plaćanja, odnosno kreditne kartice.  Cijene su prikazane u kunama i nakon uspješno obavljene transakcije, kupac dobiva račun na registrirani e-mail.

Pojedini korisnici se žale da na njihovim uređajima kupnja još nije dostupna (postoji mogućnost i da ovisi o teleoperateru). Vjerujemo da će taj problem biti riješen do kraja tjedna.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Oglašavanje