Leagoo

LEAGOO S10 – Indiegogo projekt za najjeftiniji full-display smartphone!

LEAGOO planira uskoro izbaciti njihov pametni telefon “S10” koji će biti ostvaren pomoću Indiegogo kampanje. Cilj njihove kampanje je napraviti pametni telefon sa dobrim specifikacijama i modernim funkcijama koje inače vidite u flagship telefonima. Razlika je što LEAGOO S10 neće imati cijenu flagship telefona ali opet želi dovesti njihove funkcije u niži rang cijene. Jedna od tih funkcija sa kojom je LEAGOO jako ponosan je in-touch senzor otiska prsta. To znači da je senzor otiska prsta unutar ekrana telefona a ne na njegovoj pozadini ili drugom djelu tijela. Isto spominju umjetnu inteligenciju i augmentaciju ali o tome nemamo još dovoljno informacija.

LEAGOO je isto izbacio prilično atraktivni promocijski video video za ovaj telefon koji možete pogledati na vrhu ovoga članka. Hardverske specifikacije nisu još ustanovljene vidimo da je tu 18:9 ekran i dupla stražnja kamera. Spekulacije na Twitteru isto upućuju na moguće specifikacije koje možete vidjeti ispod:

Display:6.21 inch AMOLED 19:9 FHD+ notch display
CPU:    Snapdragon 710 / Snapdragon 680 / MTK Helio P60 / Helio P70
RAM:    6GB / 8GB
ROM:    64GB /128GB / 256GB
Rear Dual-cam:  SONY 20MP + 13MPMP or SONY 16MP + 8MP

Cijena bi trebala biti od $300 do $500, ali tu će biti i dva modela. Model bez senzora otiska prsta unutar ekrana će biti jeftiniji. Indiegogo kampanja bi se trebala odvijati tijekom rujna i listopada. Izvore sa Twittera možete pogledati ovdje, ovdje i ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh