Huawei

LightInTheBox i dalje časti: dobri mobiteli već od tristotinjak kuna!

Neki dan sam pisao kako LightInTheBox ima odličnu ponudu telefona, koja je trenutno izvanredno pristupačna u odnosu na konkurenciju. Evo ih opet s par jako zanimljivih modela.

Prvi je China Mobile A3S, koji donosi 5,2-inčni zaslon i Android 7.1. Nepoznat proizvođač (barem meni) u ovaj je mobitel ugradio Snapdragon 425 popraćen s 2 GB radne i 16 GB interne memorije, što je, složit ćete se, sasvim dovoljno za nezahtjevnog korisnika. Ono što ga dijeli od oceana sličnih mobitela jest cijena od samo 59,99 dolara (vidi ponudu ovdje). Nestvarno niska cijena (druge trgovine takve mobitele cijene barem 20 dolara više) odlična je prilika ako ste u potrazi za ovakvim tipom uređaja, pa pazite da se ne rasproda.

Još jedan uređaj po odličnoj cijeni je sad već proslavljeni Xiaomi Mi A1. Prvi je to pametni telefon nastao u suradnji softverskog (Google) i hardverskog (Xiaomi) giganta: Google je dao čisti Android 7, dok se Xiaomi pobrinuo za izvrsne specifikacije. Zaslon mu je dijagonale 5,5 inča i u Full HD rezoluciji, kamere su straga poduplane (12+12 MP), 4 GB radne memorije je više nego izdašno, dok je čipset provjereni i dokazano kvalitetni Snapdragon 625. Više o njemu saznaj na ovoj poveznici.

Huawei Nova2 još je jedan izvrstan mobitel po pristupačnoj cijeni. Košta 219,99 dolara i pripada srednjoj kategoriji Huaweijevih smartfona, koji ima najozbiljniju namjeru zasjesti na tron najvećeg proizvođača pametnih telefona na svijetu. Unutar njega kuca Kirin 659, a za fluidan rad odgovorno je lijepih 4 GB brze radne memorije. Možete ga birati u tri nijanse (crna, plava, zlatna) i nećete pogriješiti ma koju da uzmete, jer je Nova2 zaista lijep uređaj (pogledaj ga ovdje). Na kraju ističem odlične kamere: na leđima je dvostruka kamera (12+8 MP), dok je sprijeda moćan selfie senzor s 20 MP.

Kakav je već običaj, ove ponude su ograničene vremenom i količinom. Također povedite računa o PDV-u, koji se naplaćuje na svu robu koja dolazi izvan EU.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh