Novosti

Maska za mobitel s ugrađenim selfie štapom

Foto: Stikbox

Ako ste jedan od onih koji ne vole selfie štap jer ne želite nositi stvari koje vam nisu nužne, ili ste jedan od onih koji ga uvijek zaboravi ponijeti, sada za vas dolazi rješenje svih problema. Selfie štap koji je ugrađen je masku za mobitel, tako da vam isti neće zauzimati mjesto, te ćete ga uvijek nositi sa sobom…

Yekutiel Sherman, osnivač start-up tvrtke imena Stikbox, koja na Kickstarteru pokušava prikupiti temeljni kapital za serijsku proizvodnju maska za mobitel s ugrađenim selfie štapom, vrlo je blizu realizacije svoje unikatne ideje.

Za provedbu ideje treba im 33 tisuće funti (oko 49 tisuća dolara), i već sada su na trećini puta sa skupljenih 11,810 funti od strane 276 korisnika. Do kraja kampanje je ostalo više od mjesec dana (36 dana, točnije), pa je za vjerovati kako će uspjeti u prikupljanju.

Svi oni koji podrže njihovu inicijativu dobit će pogodnost kod kupnje svoje maske za mobitel, koje bi, po realizaciji projekta, trebale koštati oko 42 dolara u slobodnoj prodaji, dok će svi koji podrže projekt dobiti popust od 14 dolara.

Posebnost ove ideje je teleskopski štap koji se sprema u pozadinu maske, koji s vašim pametnim telefonom stane u svaki džep.

Dodajmo još kako, za sada, postoji verzija za iPhone, no u planu je izrada maski i za ostale pametne telefone.

Pogledajte video:

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh