Novosti

Melju sve pred sobom: stigla Antutu lista najmoćnijih flagshipa!

Platforma za procjenu sposobnosti mobitela, Antutu, objavila je novu listu najmoćnijih pametnih telefona trenutno dostupnih na tržištu. Pisali smo već o stanju kakvo je bilo na ovoj listi prošli mjesec, ali ono više ne vrijedi. Stigli su novi uređaji, koji su promijenili situaciju na tržištu.

Kao što možete vidjeti iz priložene tablice, karavanu sad predvodi Samsung Galaxy S10+, čiji je procesor Exynos 9820 postigao monstruoznih 332.850 bodova. Sljedeća četiri mjesta drži Huawei odnosno njihov podbrand Honor, koji su prethodno bili na vrhu. Pojava Samsungovog stroja pogurala ih je sve za jedno mjesto niže.

Honor Magic 2 drži odlično peto mjesto

Osobno mi je vrlo zanimljiva šesta pozicija, koju drži Xiaomi Mi Mix 2S. Ovaj je mobitel temeljen na Snapdragonu 845 i na prošloj Antutu listi uopće nije bio u top 10 uređaja. Izgleda da je Xiaomi s novom rundom softverskih nadogradnji dodao još malo baruta u ionako perfektan smartfon, što ga je poguralo među najmoćnije uređaje na planetu. Ostatak liste postigao je vrlo slične rezultate i razlika je tek u nijansama. Ako planirate kupnju ultimativnog hardverskog stroja, eto vam dobre preporuke kroz ovu listu.

3 komentara

3 Comments

 1. 13 ožujka, 2019 at 8:08 pm

  A gdje Mate 20 pro ?

 2. 14 ožujka, 2019 at 11:50 pm

  Samsung i dalje najbolji 🙂

  • 14 ožujka, 2019 at 11:57 pm

   Samsung i njegov novi Exynos 9820 tek su stigli. 🙂 Tek treba vidjeti kakav će biti novi Snapdragon 855 koji mu je konkurencija.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh