Geekmaxi
Novosti

Mobiteli na Windowsima sami se gase

Oni koji su imali problema s uređajima, prenosi Tportal, tvrde da se gase ni s čime izazvani, u rasponu od nekoliko puta dnevno do jednom u nekoliko dana. Navode da uređaji nisu bili vrući, pa stoga vjerojatno nije riječ o pregrijavanju.

Dio korisnika Lumije 920 također se žali na zamrzavanje zaslona, kao i na vrlo kratko trajanje baterije. Neki su uspjeli deinstalirati dio aplikacija koje su dobili s uređajem, dok su drugi odlučili čekati na nadogradnju.

Zasad je, čini se, riječ o razmjerno malom broju korisnika koji imaju problema s pametnim telefonima pogonjenim Windowsima. Dosad nismo primijetili da se netko na njih žalio u Hrvatskoj.

Problemi s uređajima loša su vijest za sve tri tvrtke. Microsoft puno ulaže u strategiju kojom nastoji proširiti svoj operativni sustav i na pametne telefone te ugrabiti značajniji udio na tržištu kojim dominiraju Apple i Androidi.

Nokiji je to vjerojatno zadnja prilika za povratak među predvodnike u svijetu mobilne telefonije, a i HTC je daleko od zlatnih dana.

3 komentara

3 Comments

 1. prosinac 10, 2012 at 12:43 pm

  Na ostalim portalima:

  “T-Mobile, Apple will team up to sell products in 2013”

  Zar je cudno da takvo nesto T-Mobile objavi nakon objave da ce prodavati Apple?

 2. siječanj 3, 2013 at 10:19 am

  ja pouzdano znam da ovakve probleme imaju nokie sa symbian ana OS-om, tako da me ni ovo ne bi iznenadilo

 3. siječanj 28, 2013 at 2:29 pm

  Svi oni trba da uce od samsunga.Htc je uspio dobiti dio slave sa htc-hd2 i od tada konstantno pravi slabije uredjaje od samsunga

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh