Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Nabavite Zeblaze THOR PRO sa 61% popusta!

Toptop trgovina opet spušta cijene, ovaj put na pametni sat Zeblaze THOR PRO, sat koji je praktički malo slabiji pametni telefon gledajući po specifikacijama. Tu je senzor za otkucaje srca, 1GB radne memorije, 16GB flash memorije, velika baterija od pola amper sata, četverojezični mediatekov procesor, veliki ekran na dodir i još mnogo stvari.

Sada, 61% je popriličan popust – a kolika mu je cijena? Na Tomtop trgovini sa trenutnom popustom ovaj sat možete nabaviti za samo $79.99 što je odlično u usporedbi sa njegovom originalnom cijenom od malo preko $200. Sa ovom ponudom od Tomtopa uštedite skoro $130!

Naravno, tako dobra ponuda ne traje dugo. Za vrijeme pisanja ovoga članka ponuda traje još malo više od 5 dana ili do isteka zaliha. Ovaj sat stvarno pakira mnogo funkcija gledajući da pokreće Android operativni sustav, ima čak i kameru od 2MP! Nabavite si ovaj sat na linku ispod.

POGLEDAJTE PONUDU NA TOMTOPU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje