Novosti

Nagradna igra: osvoji mobitel, tablet ili dron!

Trgovina Geekbuying poziva sve čitatelje ovoga portala na sudjelovanje u nagradnoj igri. U njoj možete osvojiti vrijedne i lijepe nagrade: tablet, mobitel, kameru, pametni sat ili dron. Ondje se ujedno neki gadgeti nude jeftinije – pazite na kupone čekaju odmah ispod naslovnice – pa ću istaknuti neke koji mi se čine najzanimljivijima. Isto tako reći ću riječ-dvije o pravilima nagradne igre, koja se u principu svodi na dijeljenje po Facebooku.

>> Sudjeluj u nagradnoj igri na Geekbuyingu

Prvo ću o mobitelu koji itekako zaslužuje da ga se spomene: OnePlus 5 trenutno košta 474,99 dolara (zlatna varijanta) i nije ih puno ostalo. Snapdragon 835, zaslon dijagonale 5,5 inča, 6+64 GB, tip-top kamere… Telefon praktički bez mane.

Pravila prve nagradne igre

Nagradna igra nije jedna, nego su zapravo dvije. Prva kaže da trebate dijeliti proizvode koje ondje zateknete (Facebook, Twitter, Google+), a Geekbuying će trud nagraditi spuštanjem cijene proizvoda koji postignu najveći broj dijeljenja. Tablet Jumper EZpad 6 Pro srezat će se na 109,99 dolara (gotovo upola cijene) ako se objava podijeli 1.000 puta, a Ulefone Power 2 ići će na samo 89,99 dolara ako broj dijeljenja dostigne također četvrtu znamenku.

Dijeliti možete svaki proizvod ali najviše jednom. Rezultat vašeg rada bit će vidljiv 28. ovog mjeseca, pa ako se odlučite na sudjelovanje, zapamtite datum. Detaljnije o ovome saznat ćete ako kliknete na dugme “Guidelines”.

U odjeljcima Flash Deals zateći ćete razne gadgete i mobitele – ja sam spomenuo OnePlus 5 – dok se ispod nalazi nekoliko istaknutih brandova (Top Brands). Iz te kamare izvukao bih Xiaomi Mi Max 2, kojeg smo imali na recenziji. Krasan, veliki telefon s dijagonalom ekrana od 6,44 inča i izvrsnom hardverskom postavom (Snapdragon 625, 4+64 GB, 5.300 mAh) oduševljava performansama i kvalitetom izrade, a svidjet će vam se i cijena koja je pala na 238,99 dolara.

Pravila druge nagradne igre

Na stranici promocije logirajte se na neku (ili sve ako ih imate) od društvenih mreža. Potom zaradite bodove tako što ćete ispuniti navedene aktivnosti (podijeli vijest, posjeti GeekBuying na Facebooku i slično), a sve će vas to dovesti na listu s koje će se nasumično izabrati pobjednici. Osvojiti možete, ponovit ću, tablet, mobitel, pametni sat, kameru ili dron.

>> Sudjeluj u nagradnoj igri na Geekbuyingu

Na samome kraju nalazi se popis lokalnih skladišta, pa bacite oko što ima u Njemačkoj ili Italiji. Dostavljaju za Hrvatsku (Španjolci ne, pa ne gubite vrijeme na njih) i može se naći lijepih stvari. LeEco Le Pro 3, primjerice. Košta 219,99 dolara, za što ćete dobiti izvrstan uređaj: Snapdragon 820, 4+32 GB, zaslon u Full HD rezoluciji, podršku za brzo punjenje baterije kapaciteta 4.070 mAh i privlačan dizajn.

Nagradne aktivnosti traju do 28. ovog mjeseca i napominjem kako je recept za uspjeh što više sudjelovati u zahtijevanim aktivnostima. Niti nagrade nisu neki kikiriki, nego se zbilja vrijedi potruditi.

 

Tražili ste:

  • osvoji tablet 2018 (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh