LG

Naišli smo na LG Optimus Black sa WP7 OS-om

Na Internetu se ovih dana može naletjeti na uistinu svašta pa tako i uređaj identičan LG-ijevom Optimus Blacku pogonjen Windows Phone 7 OS-om. Ne znamo jesu li slike uistinu autentične, no imamo nekoliko teorija.

Prva opcija je da LG radi na novom uređaju koji će biti pokretan Windows Phone 7 platformom, a koji ima jednako kućište kao Optimus Black. Alternativa je da je netko uspio prebaciti WP7 na Optimus Black (koji inače koristi Android).

Međutim, “portanje” Microsoftovog operacijskog sustava na Optimus Black nije nimalo laka zadaća, štoviše, gotovo je nemoguće. Podsjećamo da Optimus Black ima TI OMAP chipset, a WP7 uređaji zahtijevaju isključivo Qualcomm Snapdragon.

Prva teorija bolje drži vodu i vjerujemo da se uistinu radi o nadolazećem WP7 uređaju iz LG-ija koji bi mogao biti najavljen ove jeseni. Optimus Black ima privlačan dizajn i veselimo se novoj verziji na tržištu.

Naravno, uvijek postoji vjerojatnost da je ovo samo WP7 launcher instaliran na običnom Optimusu Black. Takvi launcheri postoje, ali nijedan nije napravljen ovoliko detaljno. Osim toga, izvor slike i glasine kaže da se radi o “pravoj stvari”.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh