Novosti

Ovo su najtraženiji mobiteli proteklog tjedna

OnePlus 3 / Foto: apester.com

GSM Arena na kraju svakog tjedna ima naviku izbaciti popis najtraženijih mobitela u posljednjih 7 dana, čime prate trendove popularnosti određenih modela. Naravno da u ovoj konkurenciji nema najzvučnijih imena, s obzirom na to da njihova popularnost pada s vremenom, a njihove pozicije zauzimaju neki noviji modeli. Stoga nas ne treba čuditi što je najtraženiji mobitel prošlog tjedna bio OnePlus 3.

Isti model debitirao je prošlog tjedna na toj listi pozicioniravši se na desetom mjestu, a prošlu sedmicu doživio je maksimalan skok na prvu poziciju. Ovoga puta debitirao je Moto Z, koji je zauzeo devetu poziciju, te sada trebamo vidjeti kako će publika reagirati u nadolazećem tjednu. Na drugu poziciju pao je prošlotjedni lider, Xiaomi Redmi Note 3.

Najviše predstavnika među najpopularnijim pametnim telefonima ima Samsung, čak pet. Najpopularniji od njih je Galaxy J7, ovogodišnja verzija, koji je zauzeo treću poziciju, a prva verzija tog modela zauzela je šestu poziciju. Taj model jako dugo se pojavljuje među najpopularnijim telefonima, možda je vrijeme da se zapitate i zašto.

S druge strane, Apple ima samo jednog predstavnika. Ako pogađate, sigurno ćete pogriješiti. Ne, to nije posljednji model iz njihovog laboratorija, iPhone SE, već je zadnju, desetu poziciju zauzeo iPhone 5S.

Najpopularniji mobiteli 24. tjedna:

  1. OnePlus 3
  2. Xiaomi Redmi Note 3
  3. Samsung Galaxy J7 (2016)
  4. Motorola Moto G4 Plus
  5. Samsung Galaxy J7
  6. Samsung Galaxy S7
  7. Samsung Galaxy J5
  8. Samsung Galaxy J3
  9. Motorola Moto Z
  10. Apple iPhone 5S

Izvor: GSM Arena

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh