Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Napravite svoj emoji na Android mobitelu

Foto: Pixabay

Početkom 2020. godine, prije nego što je pandemija koronavirusa uzela maha, Google je objavio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji.

Gboard je aplikacija za Android mobitele koja omogućuje uređivanje tipkovnice za dopisivanje, a uz Emoji Kitchen moći ćete napraviti i svoj vlastiti emoji.

Emoji Kitchen bi uskoro trebao dobiti novu verziju koja će iz korijena promijeniti kako ova aplikacija funkcionira. Umjesto biranja jednog emojija, nakon čega bi dobili velik broj alternativa, sad možete izabrati dva različita i kreirati jedan novi.

To omogućuje više slobode u odnosu na prošlu verziju, a steći ćete i dojam da su ovi emojiji vaši, a ne izabrani od strane Googlea. Možete izabrati i dva ista emojija kako bi napravili ekstremniju verziju istog.

Treba napomenuti da trenutna verzija Emoji Kitchena ne funkcionira automatski na sve emojije, što znači da postoje neke kombinacije koje ne možete testirati, ali nova će verzija dopustiti korisnicima veću upotrebu istih.

Tako ćete, na primjer, moći spojiti buket i majmuna kako biste dobili bukete majmuna. Ova opcija se trenutno distribuira samo beta korisnicima Gboard aplikacije, a uskoro bi trebala postati dostupna za sve.

Spomenute emojije moći ćete koristiti i na aplikacijama kao što su WhatsApp, Google Messages, Google Voice, Telegram te mnoge druge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Prošli tjedan Clubhouse je objavio da je njegova dugo očekivana Android aplikacija napokon postala službena, barem u smislu da ju je nekoliko ljudi koristilo....

Aplikacije

Ako ste ljubitelj igara i uvijek tragate za novim igrama koje bi mogli preuzeti na svoj Android telefon, morate znati jednu vrlo važnu stvar...

Google

Austrijski sigurnosni stručnjak Max Schrems podnio je prijavu protiv Googlea u Francuskoj navodeći da američki tehnološki div ilegalno prati vlasnike Android mobitela bez njihovog...

Aplikacije

Novi malware s opsežnim spyware mogućnostima krade podatke sa zaraženih Android uređaja, a dizajniran je tako da se automatski pokreće svaki put kad se...

Oglašavanje