Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Napravite svoj emoji na Android mobitelu

Foto: Pixabay

Početkom 2020. godine, prije nego što je pandemija koronavirusa uzela maha, Google je objavio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji.

Gboard je aplikacija za Android mobitele koja omogućuje uređivanje tipkovnice za dopisivanje, a uz Emoji Kitchen moći ćete napraviti i svoj vlastiti emoji.

Emoji Kitchen bi uskoro trebao dobiti novu verziju koja će iz korijena promijeniti kako ova aplikacija funkcionira. Umjesto biranja jednog emojija, nakon čega bi dobili velik broj alternativa, sad možete izabrati dva različita i kreirati jedan novi.

To omogućuje više slobode u odnosu na prošlu verziju, a steći ćete i dojam da su ovi emojiji vaši, a ne izabrani od strane Googlea. Možete izabrati i dva ista emojija kako bi napravili ekstremniju verziju istog.

Treba napomenuti da trenutna verzija Emoji Kitchena ne funkcionira automatski na sve emojije, što znači da postoje neke kombinacije koje ne možete testirati, ali nova će verzija dopustiti korisnicima veću upotrebu istih.

Tako ćete, na primjer, moći spojiti buket i majmuna kako biste dobili bukete majmuna. Ova opcija se trenutno distribuira samo beta korisnicima Gboard aplikacije, a uskoro bi trebala postati dostupna za sve.

Spomenute emojije moći ćete koristiti i na aplikacijama kao što su WhatsApp, Google Messages, Google Voice, Telegram te mnoge druge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Google

Iz Androida navoda da uz njihovu opciju "nikad nećete propustiti nijedan zvuk".

Google

Ako netko ipak želi koristiti efekte retuširanja lica, Google će detaljno objasniti kako se postavke primjenjuju i kako utječu na fotografiju.

Tutoriali

Ako ste izgubili Android mobitel ili tablet, moguće je da ćete ga lako pronaći. Svi smo danas ovisni u nekoj mjeri o modernoj tehnologiji,...

Novosti

Android 11 donosi nam i nove emotikone, poboljšano kačenje aplikacija u okviru share menija, precizniju podršku za zakrivljene zaslone, Wireless Android Auto i mnoge...