Novosti

Neuništivi Vkworld Crown V8 u prodaji od sredine mjeseca

Kineska kompanija Vkworld priprema lansiranje na tržište novog modela pametnog telefona. Vkworld Crown V8 naziv tog modela, a neke od njegovih karakteristika su, navodno, kraljevske.

Vkworld Crown V8 će biti prvi smartphone s mogućnošću očitavanja termalnog dodira. Osim toga, prema dostupnim informacijama, zadnja maska i dijelovi oko zaslona ovog uređaja će biti napravljena od tzv. „Scratch Shielda“, materijala koji se „liječi“ od ogrebotina. Nakon što ga ogrebete, materijalu će trebati nekoliko sekundi da ponovno postane gladak, kao da ništa nije bilo. Osim toga, ovaj materijal je visokoelastičan, pa se može i blago savinuti, ako, recimo, slučajno stanete na njega.

Vkworld Crown V8 naslovna
Vkworld Crown V8 će imati i zaštićen zaslon, zahvaljujući poboljšanoj obradi Corning Gorilla stakla četvrte generacije, koji je otporniji na udarce i ogrebotine te ima ugrađen sloj protiv razbijanja.

Ovaj iznimno čvrst i tanak (4.7 mm) uređaj će se, prema dostupnim informacijama, na tržištu pojaviti sredinom srpnja, a cijena bi mu trebala biti 79.99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh