Novosti

Novi Oukitel flagship – U23: Prelijepi gradijent dizajn sa Helio P23

2018 globalni sajam proizvođača elektronike u Hong Kongu uskoro započinje ovaj tjedan, i tako Oukitel kao čest sudionik, neće samo donijeti smartfone koji su nedavno objavljeni ove godine nego će i predstaviti neke koji će tek izaći u sljedeća dva mjeseca! Među nadolazećim novim modelima, Oukitel U23 je tu na vrhu s najjačom konfiguracijom i zadivljujućim novim dizajnom.

Novi Oukitel U23 će nositi snažni MediaTek Helio P23 osmojezgreni čipset koji radi na 2GHz. Uz taj štedljiv ali jak procesor Oukitel planira ubaciti 6GB RAM i 64GB ROM. Zajedno s operativnim sustavom Android 8.1, očekuje se da će U23 biti dovoljno brz za obavljanje svih modernih zadataka.

Oukitel U23 ima taj dobro poznati gradientni dizajn, ali tu je i 6,18″ FHD+ zaslon s zubom na vrhu, dajući veliko i široko područje za interakciju i gledanje. Omjer slike 18:9 isto omogućuje rukovanje jednom rukom i tanje tijelo. Stražnji poklopac nosi najnoviju tehniku ​​gradijenta za nevjerojatan prikaz. Iz videa, vrh U23-ce je ljubičast i postupno se mijenja u plavo kako se kamera spušta prema dolje. Kada okrećete telefon pod različite kutove, prikazat će se različita fantastična boja.

Također je rečeno da će novi Oukitel U23 podržavati bežično punjenje koje nije još baš popularna opcija na drugim pametnim telefonima. To čini U23 još uzbudljivijim i stvarno ga želimo vidjeti. Oukitel će donijeti ovog fantastičnog novog borca na sajam u Hong Kongu kada ćemo i moći znati više o njemu. Mislite da Oukitel kopira Huawei? Recite nam ideje u komentarima 🙂

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh