Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Novosti iz HTC-a

Ljubitelji HTC-a danas dolaze na svoje. Donosimo vam neslužbenu najavu pregršta novih mobitela (i jedan tablet!) iz HTC-a. HTC Puccini, Holiday, Lead i Bresson su imena iza kojih se kriju novi uređaji, a u nastavku vam donosimo specifikacije.

Prvo vam donosimo informacije o 2 uređaja, navodno namijenjena samo za AT&T – HTC Holiday i Lead.

HTC Holiday će imati dvo-jezgreni 1.2GHz Qualcomm MSM8660 procesor, 4.5″ qHD (540 x 960) touchscreen zaslon, 1GB RAM, dvostruku 8MP stražnju kameru (sa 3D mogućnostima) te 1.3 MP prednju kameru. Uređaj će biti pogonjen sa 2.3.4 Gingerbreadom. U paketu dolaze i standardni WiFi 802.11 b/g/n i Bluetooth 3.0.

HTC Lead će doći sa nešto manjim (ali svejedno golemim) 4.3″ WVGA touchscreen zaslonom, 1.2GHz Qualcomm MSM8660 procesorom sa dvije jezgre, 768MB RAM, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, te također Gingerbread 2.3.4.

Specifikacije oba uređaja su svakako impresivne i nadamo se da će izaći i za druge operatere. Zasad nemamo fotografije ovih mobitela.

HTC Puccini je novi tablet iz HTC-a (3. slika prikazuje UI). Predstavlja mlađeg (zgodnijeg) brata HTC Flyera. Kao takav, dolazi sa većim zaslonom – 10 inča, Android 3.0.1 Honeycombom, 1.5GHz Qualcomm MSM8660 procesorom sa dvije jezgre, touchscreenom rezolucije 1280 x 800 piksela, podrškom za LTE, HTC Sense 3.0 korisničkim sučeljem i sa HTC Scribe digitalnom olovkom.

Za kraj, HTC Bresson (2. slika) predstavlja WP7 uređaj o kojem smo već pisali, a sada dotični uređaj ima i ime (navodno po francuskom fotografu). To objašnjava kameru od 16 MP. Bresson bi trebao izaći poslije rujna, ali nemojte nas uzeti za riječ. Ako bi već izašao tada, vrlo vjerojatno će biti pogonjen WP 7.5 tj. Mango verzijom.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Oglašavanje